skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyšlo plno zajímavých článků v časopisech
prohledat
33 příspěvků (zobrazeno 1 až 33) od 22.03.2008 do 28.07.2008, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Nějak dlouho sem tu neviděl Majkla...že ještě ani nemá oskenovanej článek abych si ho moh přečíst
-> havlik:
ted jsem se díval,ano je to ona
ted jsem se díval,ano je to ona

-> maca: ta je tu i na virtu
mezi užovkama jmeno myslim milantuneman

v autosport@tuning je článek o 105tce s motorem honda 1.6 120 koní
-> petr s: Nějaké info www.foltyn.cz/car/skodaga
zela.htm
-> Nwkt: Uz zas tam je jo? Tenkrat byl tutove levnejsi asi to narusta na hodnote nebo byl v mizernim stavu.
-> Syny: Kua 800 000 až milion 

-> Nwkt: 800 000 milionu? To je kua hodne 

-> Kuladmin: Co jsem koukal na mobile.de tak v přepočtu kolem 800 000-milionu
-> maca: To se divím. Pokud máš rád auta, tak daleko hodnotnější je Automobil, než tenhle pátek, kde jsou každou chvíli bludy. A pokud chceš auta jen obecně tak je tu Car auto 

-> Nwkt: No pred par lety jsem nasel inzerat v nemecku to nekdo prodaval vyslo to tak na 380tis Kc co si pamatuju (pokud se nepletu).Takze zas takova palka to nebyla. V uvozovkach samozdrejmne.
-> petr s: No zezadu to vypadá podle tý černobílý fotky pořád stejně a předek jsem dobovej narychlo nikde nenašel. Ale takhle to bylo už párkrát na sraze historických aut v Mělníce.

-> Tuner#2: To museli trochu dost předělat a od původního majitele jsem měl kupovat porsche 356 a s čím vším jezdil by v dnešní době byly pěkné kousky /Lotus elan. porsche 356 jezdil rally jeho žena jezdila okruhy fiat abarth /
-> petr s: Tady je o ní na škoda teamu: web.skodateam.cz/index2.p
hp?ses_web=1&...
Stavěl to táta současného vlastníka a v roce tuším 74 když byli benevolentní pravidla skupiny B5
Tady je video:
I v MAXI tuningu píšou, že to je ta původní stavba z erka - snížený skelet a motor 2,0 z BMW.
Stavěl to táta současného vlastníka a v roce tuším 74 když byli benevolentní pravidla skupiny B5
Tady je video:
I v MAXI tuningu píšou, že to je ta původní stavba z erka - snížený skelet a motor 2,0 z BMW.
-> THOMMY : To je jak pěkně potůněněj tranzit

-> Bagrr (už se perou:-D): GAZ Gazelle,neznáš?

-> THOMMY : Ty voe a to je co z offrouda?

nemozte niekto naskenovat ten clanok o 130RS? ja som ten casak na slovensku zatim nezohnal...

-> Kuladmin: To bych chtěl na dojíždění do práce
ale kde vzít a nekrást

-> Tuner#2: JJ opel lotus omega pokud je to ten starej kousek tak to je fakt zajimavy auticko zvenci stara hranata omega nic moc ale kdyz to slovek nakopne a rozjede tak asi nikdo nepochopi

-> maca: jedna z najkrajšich fobii ake som videl

Tuner#2 22.03.08 22:57:49 napsal:
Pak je Mácovo Fábie ve čtení pro matky v domácnosti - ehm ve světě motorů
jak čtení pro matky
,ten časák kupuju 14 let

jak čtení pro matky

-> Tuner#2: první gazelu jsem viděl ale toto je snad naroubována škodovka do porsche
A nakonec je Gazela v posledním čísle MAXI Tuningu. Poslední dva plátky nemám, ale tu Gazelu zvažuju koupit.

Pak v časopise Auto motor a sport classic je nádherný článek o 130RS + je tam i jedno krásné auto - Opel Lotus Omega