skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sběratelské kousky
-> Tampajs: kámoš ted koupil 125 která měla najeto 27000km od nějakého pána u nich ve vesnici za 1000Kč a ten chlap jí chtěl nechat sešrotovat přitom to auto nevidělo ani déšt natož sních
-> wangel: hej ja mam teda predposledniho rapida, kdyby nekdo chtel tak necham za 40t, je to sberatelsky kousek :)
-> aDAm lebo mu to niekto povedal, ako tej babke 

no by mě zajimalo jak u toho rapa dokaže že je to posledni kus...
-> felda1,6: a dalsi urcite bude 

-> Tampajs: řekni jí že ten někdo kecá že to má cenu tředa 15 a máš to

Páni sere mě.. Našli jsme babku má v garáži prej nejetou nebo málo jetou stodvacítku takhle doslova mi to řekli.. Udajně ji chtěla rodat ale někdo ji nakukal at to nedělá že to má cenu 40tisíc.. A mě ji přijde škoda :( A 40 nejsem magoor
jenže to takhle pradává už rok...
-> Skoda RBK: stribrna se davala origo v kvasinach ale cislo nemam tuseni, kubina by mohl vedet ten to tu zjistoval
chlapi a neviete jaky je kod farby toho rapida? ak sa ta strieborna davala origo tak by som nad nou aj uvazoval....
ty ceny sou dost prehnany, ale kdyz veri, ze to proda ;-)
loni taky byla na mobile.de nějaká 120 od Sušice, najeto 10t. km za 5000 Euro

-> maca: já to slyšel asi 2x

to slyším po prvé Rapid GL

-> Gryzly: no pan bude očividně srandista
když si prolezete jeho inzeráty tak tam má rozepsané i ceny.
Roadstar 333 000,-
Favorit 100 000,-
užovka 55 000,-
eMko 55 000,-
Rapid 135 000,-
Roadstar 333 000,-
Favorit 100 000,-
užovka 55 000,-
eMko 55 000,-
Rapid 135 000,-
to už měl loni na mobile.de
-> gim: no když kdyz bych nevědel co s pěnězma tak bych mu za to mabídl tak 750 tis...ten rapid je mi n ějakej povědobej dřív byl myslim že černočervenej
jinak to uz prodava hodne dlouho, minimalne rok ne li dyl. realna cena bude nekde niz.
no nevim pride mi to dost. Kdyz to sectes tak roadster a fela kazda za 250kkc myslim ze vic snad ne. to mas pul mega. rapos neni miliontej ten byl cervenej mam takovej pocit ale i tak max 70kkc, emko 40kkc, uzovka 40kkc, facko rekneme ze 50kkc. A to si myslim ze ty ceny sou dost nadsazeny. Kdyz budes hledat tak sezenes auta ve stejnym stavu vyrazne levneji... Myslim tim ty bezny, kabra budes shanet hur.
tiii voe tak to asi i má cenu 1 milion