-> gabo00000: já celou podlahu natřel v interiéru dvakrát základovkou. A než druhá vrstva zashla, celou plochu jsem polepil igelitovou folii. Pěkně se to přilepilo na barvu, voda se pod to nedostane a musí to být věčný
-> Syny: nj..ale ja mam cely spodok osetreny a kde bol odlupany plastizol a hrdza tam sa zvaralo...ale asi to tak ci tak osekam..ale nie az na plech totalne bez stôp asfaltu ako by to islo do laku..ee
-> gabo00000: nekde se te ten asfalt moch odlepit nebo pokud se te odloup treba nekde plastizol, tak to tam muze bejt vyhnili treba oprostred... Takhle me nahnily podbehy - odloupnul se plastizol a uprostred plechu to shnilo...
-> petr s: ja viem..a prave tam by som to ocistil..ale podla mna moja podlaha je v pohode...uz som to zacal oskrabavat... a ked tam pôjde new asfalt tak to nemusim oskrabat az na plech..s.taci len tak...nie?
-> gabo00000: ja bych to cely oskrabnul osetril,natrel a znova tam ten asfalt nalepil... Pokud mas cim ho poradne rozehrat, tak te to zatece vsude a muzes si o korozi nechat jen zdat...