skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kniha: zapomenute vozy 160-1990
Mě hrozně bere ta 1100 GT, jestli jednou budu mít nějakou volnou vatu, tak si to postavim o)
-> gim: No jo, já ho v tom depozitáři viděl naposled ten samej den co pan Tuček, autor té knížky, takže jsem chtěl spíš nějakou novější informaci.
Každopádně díky.

-> Risan: v ty knizce je psany ze stale ceka na renovaci v depozitari. Jak psali kluci je tam dvoustranka.
jj pekna knizka ... mam ji od vanoc
-> Risan: jak tu na to koukam, tak jsou tam o nich dve stranky
A když je tam Oficiál (kluci z Blavy, je už zrestaurovaný, nevíte?), je tam v té knížce taky něco o Furgonetech?
neviete nahodou kde by som ju v blawe dostal?
taky ji mám, super čtení
-> maca: mam zni radost :-) holt babca vi cim me potesit. vsichni kupujou samy prakticky veci, ale babca se pokazdy vytahne, vi jak na me :-)
este ne pze nemuzu k pevnymu kompu sem na notasu :-)
jinak pro zajimavost ta druha fotka je nemecka verze skody 760 na ktery meli spolupracovar varan, trabi a skodovka. a ta posledni skoda mistral je slovenskej special, kterej je od 12cm rozsirenej, udajne to mela byt levnejsi verianta k volze :-)
jinak pro zajimavost ta druha fotka je nemecka verze skody 760 na ktery meli spolupracovar varan, trabi a skodovka. a ta posledni skoda mistral je slovenskej special, kterej je od 12cm rozsirenej, udajne to mela byt levnejsi verianta k volze :-)
-> gim:
mam tu knihu též je supr
mam tu knihu též je supr

už si začal skenovat?

-> gim: Tak schodou okolností jsem se na ni dneska taky díval a vypadá docela pěkně

par fotek sry za kvalitu je to foceny fotakem. az bude cas tak neco oskenuju