skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Nwkt: ale zas ta vnitrni vyztuha je celkem cela...
-> Bukaj: no taky sem chvilu premyslel jestli to ma cenu kdyz sem to uvidel ale sel sem dotoho vyrezal sem to vsechno naobednaval nove dily a navaril ted to je jak ma byt , tak aspon sem si to vyzkousel
tu podlahu sem treba nemusel vyrezavat ale na jednom miste sem to prorazil sroubovakem tak sem to vyrizil cele 

-> Tomanek007šade: Tak je možné, že to opravdu je jen tohle místo, ale u škodovek jsem tento nosník takhle shnilý ještě neviděl, tudíž bych podle fotky také usuzoval stav celé kastle. Ale je třeba možné, že toto místo bylo v minulosti potřísněno nějakou žíravinou, která může za současný stav (tedy už minulý) 

-> Nwkt: podle jedne fotky posuzovat cely auto hmm zbytecny sem neco pridavat pokazdy jen blbe pripominky
-> Tomanek007šade: Nosníku? Dyť to je celý zhnilý jak pytel brambor
-> Nwkt: to bych teda nikdy nevyhodil , je to moje prvni auto , todle bylo jediny misto , zbytek je vyvarenej predek nove blatniky pozinkovany o pod blatnikama je to vyvareny a pozinkovany ,zadni lemy taky nove pozinkovane prahy taktez kvuli jednomu nosniku nevyhodim cely auto
to bych to teda rychle vzdal

-> Tomanek007šade 15.02.13 19:52:53: Ty voe zahodit celou kastli 

a po Novej nosnik prahu a ramene + vyztuzeno vyvarenej prah + podlaha s podbeh nastrikano tlumexem jeste vystrikat dutiny a snad to nakej rok vydrzi 

-> Tomanek007šade: Tak tohle je teda fakt síla
A to krásné kastle nikdo nechce a putují do šrotu - život je plný paradoxů...

A to krásné kastle nikdo nechce a putují do šrotu - život je plný paradoxů...

Tak uz mam malucha po karosarske strance skoro udelanyho
bude trosicku spam doufam ze to nikomu nebude vadit
Pred (po 5-ti letech bez pohybu)
bude trosicku spam doufam ze to nikomu nebude vadit
Pred (po 5-ti letech bez pohybu)
-> jok3r: jo ten by se mohl přetrhnout
-> afro100: na nás svítí sluníčko

-> afro100: na nás svítí sluníčko

-> navajas: tvl tu je vsade okolo tak minimalne pol metra snehu :D
-> navajas: koukam ze mas pomocnika 

-> MartinGLS: taky jsem kdysi upravoval jawettu, rucicka tachometru sla za roh... akorat ty jizdni vlastnosti, na hrbolate silnici se mi to rozhopsalo tak, ze jsem to nedokazal udrzet a skoncil v rybnicku, potom jsem 3km slapal nez to chytlo, to uz bude pres 10 let
-> Max 08.02.13 09:06:20: Moje řeč

já mám taky nejraději originály, ale to neznamená že každý storj musí být do pusntíku originál.
Podle mě je pozitivní že ten stroj jezdí a hlavně bude dělat majiteli radost...stav a originalita je na každém majiteli
Podle mě je pozitivní že ten stroj jezdí a hlavně bude dělat majiteli radost...stav a originalita je na každém majiteli
Chlapy,vdyť tam je jenom jiné sedlo a vetší nádrž kvůli výdrži na cestách.Nic co by se během dne nedalo vrátit k originálu
Co se týče motoru tak místo 45Km/h pojede cca 85Km/h a viditelné úpravy??Jen jinačí karburace.Zbytek je schovaný ve válci.

-> MartinGLS: a nebolo by lepsie ho dat do povodneho stavu ?
-> RON 07.02.13 08:39:00: Stadiona jsem kupoval stím,že ho budu předělávat na závody 

-> MartinGLS: no, to si to vyladil... aneb jak zmrvit původního Stadiona 

-> stika87: no dobře....tak jsem to slíbil všem no

-> myschaak AZNP K.Hora: asi me ja to brousil na tom opelu :)
-> stepan: jo kdyby probodlul on nam tu prachsproste lze, dyt je to kazdy jiny auto, to prvni tam ma nejakou izolacku aby to nevypadlo a to druhy....

-> stepan:

-> stepan: 

Taky jsem to delal na totovo fabce a stacila nam na to lestenka na stary autolaky a flanelovej hadrik a za 15min nebylo co delal a ze to bylo uz docela drsny ani zarovky jsem zkrz to nevidel.
-> havlik: Normálně, probodnul to šroubovákem a vyměnil za nový. 

-> MATTESS: 

-> havlik:
tím co jsem na jaře leštil glsku)
www.nosek-obchod.cz/farec la-g10-jemna-lestici-pasta -500ml + leštička

www.nosek-obchod.cz/farec la-g10-jemna-lestici-pasta -500ml + leštička
-> havlik: plivnul, odklepnul cigáro a rozšmrdlal hadrem...

-> myschaak AZNP K.Hora 03.02.13 18:06:28: asi mně :-)
myschaak AZNP K.Hora 14.10.12 13:35:12 napsal:
→ MATTESS: asi sem hodim foto jak vypadaj ty moje na
fóbii)))
myschaak AZNP K.Hora 14.10.12 13:35:12 napsal:
→ MATTESS: asi sem hodim foto jak vypadaj ty moje na
fóbii)))