skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Bukaj: Tak nějak jsem si to myslel, já jen že v krámě nový světla jsem neviděl už asi 5 let, a poškozeny vůbec 

-> Antony: Třeba na světle, které má křáplý vršek...
Jedno takové levé jsem před cca 2 lety nechal v krámě - dvě kila za rozbité světlo se mi zdálo moc.
Jedno takové levé jsem před cca 2 lety nechal v krámě - dvě kila za rozbité světlo se mi zdálo moc.

-> kraska98 03.03.18 10:31:44: a kdeže se dají tyhle spodky sehnat? 

-> kraska98: podvooooood 

-> kraska98 03.03.18 09:59:04: čím jsi to dělal? Ta zapatecka hezky prokoukla.
-> doly120: Bylo by nějaké bližší info o té barvě? Díky.
-> Zeke-ten šestý: Kšáááááá

Hotovo...
Původně sem plánoval přesazení.. Ale když už,tak pořádně,a na tupo
Původně sem plánoval přesazení.. Ale když už,tak pořádně,a na tupo

Mezi
Natřeno 2x svařovací základní barvou,snad mě to přežije

Natřeno 2x svařovací základní barvou,snad mě to přežije

-> suri: vypadávať nebude, pohral som sa tým, fastony 5 mm sa dajú kúpiť, ale nie tak celkom bežne a z netu by toho musel človek objednať na kilá
-> castrol: áno
-> castrol: áno
-> minno: to je tomasovi ?
-> minno: práve za to sa pýtam , hádam to nebude vypadávať , tie staré už neexistujú ?
-> suri: Áno, ale tam kde boli pôvodne tie užšie, tam som tie 6,3 mm tvarovo upravil

-> minno: a dutinky si už dával tieto nové 6,3mm ?
-> suri: Pôvodné bužírky nešlo použiť keď sa menili aj konektory a niektoré nešlo ani stiahnuť a boli poničené a ako kupovať nové hotové bužírky, tak to radšej asi zmršťovačku. Dĺžkovo dúfam, že to bude OK.
-> minno: pekné , nechceli ste zachovať pôvodné bužírky a nie zmršťovačky ? ešte dúfajme že to bude pekne dlžkovo vychádzať
-> minno: No pozor, montážní/PU pěna vodu nenasákne. Problém je v tom, že jí drží v okolí a nedovolí díky zacpaným odtokům odtéct... 

-> Jarda - zrušená registrace 02.02.18 06:34:15: Na vnútro som sa vykašlal, to auto je tak hnilé že sa to moc neoplatí. Lemy keby neboli až tak zlé, vygitujem ich no tu už nebolo o čo gitovať. Nehovoriac o ostatku auta. Kedže jeden lem stál 8€ nebolo o čom
Zhnilo to tak asi vďaka zlej antikoro ochrane. Mám pocit akoby tie lemy čo tam boli, boli čínske a nechali na nich tú prepravnú farbu.

Zhnilo to tak asi vďaka zlej antikoro ochrane. Mám pocit akoby tie lemy čo tam boli, boli čínske a nechali na nich tú prepravnú farbu.
-> Pavel P.. 02.02.18 08:43:28: "nenasákavú" montážku

-> Jarda: protože tam někdo nahnal montážku....
-> RadovanSkodovkar: dobre... a jak jsi dodelal ten vnitrek? nebo ses na to vykaslal, kdyz to ma plastak? stejne nechapu, jak to s tim muze takto shnit

-> Nwkt: Chcem to mať bez zásahov do karosérie a tak nejako "originál".
-> minno: Hele a nebylo by lepší tam dát nějaký novější, pohodlnější sedačky? Jako neříkám že Rapidí nejsou super, ale určitě by se našlo něco lepšího 

-> Jarda: Jemu ešte budú svrbieť ruky,skús to o mesiac

-> Sita: dik
-> Jarda: Tak to som ani ja nevedel (že som čalúnik)
Ten debil
Nie, ďakujem za ponuku, šitia mám na posledné mesiace teraz dosť
-> Jarda: Tak to som ani ja nevedel (že som čalúnik)

Nie, ďakujem za ponuku, šitia mám na posledné mesiace teraz dosť

-> Qwak 30.10.17 20:10:49: super
-> minno: jsem nevedel, ze jsi calounik? muj stryc (ten debil ekolog) je taky calounik a takhle pekne by to neudelal... nechces mi presit okynka ve strese u MTX?

-> minno: jsem nevedel, ze jsi calounik? muj stryc (ten debil ekolog) je taky calounik a takhle pekne by to neudelal... nechces mi presit okynka ve strese u MTX?

minno: pekna prace, jsi sikovnej.
-> minno:

-> minno: sak prave 

-> isti: ale som dorafal tú tvoju sedačku, že?
-> castrol: ty áno, ja nie

-> castrol: ty áno, ja nie

-> minno: tak na to obcasne sedenie by som sa na to vyprd 

-> minno: Jednoducho si pacient

-> castrol 01.12.17 19:07:57: Ja len výnimočne pri testovaní hlučnosti
Ale občas tam niekto sedí a bolo to proste nahovno, keď sa tam nedalo poriadne vliezť bez toho, aby sa človek celý poskladal.

-> minno 01.12.17 18:55:40: jak casto si sedaval vzadu ?