skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Tuner#2: mazec změna
-> Tuner#2: To je ale hangár.. Na 3 žlutky
Luxus :)

-> Tuner#2: Tomu říkám místní definice luxusu 

-> Tuner#2: parada
-> Tuner#2: Moc moc pěkné

-> dragon_cb_cz 19.02.14 10:25:40: ale takto to je zo vsetkym 

-> minno: / -> dragon_cb_cz:

-> minno: ja som tvrdil :D bo si nespominam ako to uz bolo -> dragon_cb_cz: a vec vyriesena :D

-> minno: Abychom se do toho rekurzivně nezamotali 

-> dragon_cb_cz: ani ja netvrdím, že si tvrdil, že som tvrdil 

-> minno: Netvrdím že jsi tvrdil 

-> Tomáššš: -> dragon_cb_cz: s tým rozdielom že o kyvke a SEDRi som nikdy nevravel že je to super náprava a super karburátor. S kyvkou som bol spokojný, to je fakt, ale len keď netiekla. So SEDRom som nebol spokojný nikdy (12 rokov jazdenia).
-> dragon_cb_cz: presne tak :D to je ako s kyvkou.... Super naprava,nedam na nu dopustit, ina tam nepojde :D a zrazu vlecka ...

-> minno: Chvíli jezdí LEKR a hned je z něj snob 

-> Šediváček: Krásna premena. Bohužiaľ stále z toho ostal len SEDR

-> Šediváček: Jak psí kulky 

-> Tommyk: inak tieto cervene maju akesi slabe vrstvy na jesen som lestil presne takuto cervenu a jeden blatnik sa musel prelakovat a dvere sa cvalabohu podarilo pristreknut

-> minno: hladka farba sa nelakuje priehladnym lakom,okrem metalizi sa dnes lakuju aj nemetalicke farby tzv. Basis,tieto feldy este neboli lakovane priehladnym lakom ako novsie rocniky,typicka 2komponetna farba je napriklad polyuretan,das dve vrstvy a dost,ale pri metalize a basislak davas na cca dve vrstvy predlaku a este dve vrstvy klarlaku-> vitek123: 3M system
-> eben 16.02.14 11:52:04: čím jsi to leštíl?jinak supr lesk o proti tomu před.
-> minno: řekl bych že tím měl na mysli "slabou vrstvou"
-> eben: akou hladkou farbou?
-> OndraKrupi: veru ano,vedel som ze sa to bude dat pekne rozlestit ale potom som bol este viac prekvapeny
len ma stve ze tieto stare typy sdu lakovane este hladkou farbou a ked si clovek neda pozor tak sa velmi rychlo prelesti az na podklad 

-> eben: pěkně prokoukla
-> francomk: pekne , aspoň vzhladovo lepšie jak ten origo šerbel
-> francomk: se zítra podívám, jak to mám já. mám 1.3 MPi taky v plynu, ale asi v plynu pro karbec a nikde nedrnčím

-> francomk: kelu furt zabudam ze mas sporak
-> castrol: mám ešte nad klapkou LPG mixer, ten mas vyše 1 cm hrubku, povodny BMM box mi drnčal o kapotu
-> francomk: jake drncanie o kapotu ?
-> OndraKrupi: uvidíme časom... nechcem si prehnane nahovárať, že to pomože... hlavne to však nedrnčí o kapotu
-> francomk: poznáš s tím rozdíl? nebo je to jen pro pocit?
-> Tuner#2 - zrušená registrace 05.02.14 16:05:16: tak to je kara
Stránky více méně notoricky známé, ale překvapil doplněním
www.skodamotorsport.com/1 30LR_H_Replica/Umbau1.htm
Taky Vám nejde strana 7 a dál?

www.skodamotorsport.com/1 30LR_H_Replica/Umbau1.htm
Taky Vám nejde strana 7 a dál?
-> Tuner#2: tak sem s tou galerii
takle nas navnadit a pak nic.

-> Tuner#2: Das odkaz na tu galerii? Dik
A po...
Našel jsem celou galerii stavby, má to celkem zajímavě řešené uchycení šikmého ramena vzadu a nejen to...
Našel jsem celou galerii stavby, má to celkem zajímavě řešené uchycení šikmého ramena vzadu a nejen to...