skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Tomáššš: pri ceste v stupani ako sa ide k nam do garaze je take smetisko, tam som bol povyvazt tu zeminu a skaly. To nie je nuda, nudi sa ten, co nic nerobi, ja stale nieco robim a nikdy sa nenudim, neznasam nudu, a toto bolo treba uz spravit.
-> minno: mna by zaujimalo kde skoncil odpad ? :D inak super, dobre to vypada a konecne lepsi vstup do garaze :) ale je vidiet ,ze sa nudis treba nove auto :D
-> minno: super praca 

PO: hotovo. Mimochodom, 500 kg betónových kociek dovezených v škodovke :)
a po, jěště není uplně hotovo ale myslím dobré
-> Joki: jo,ideální rána na opravu)
-> šadesa: Za mě taky gut auta. Jinak kolegyně manžel má právě na TDCi najeto uz pres 300 000 km hodne a jen asi jedna odstavka.
Trojkové Mondeo jsem taky měl. 2.0 TDDi a sloužilo dobře, na to auto jako takové si nikdy stěžovat nebudu. Prostorné, krásné a za pár korun. Do světa šlo proto, že bylo moc slabé a celkem bez výbavy... Ale rád na něj vzpomínám 

-> Joki 02.03.14 22:20:43: pěkná práce taky jsi chci pořidit mondeo,jsou to super auta teda až na ty vstřiky u tdci

-> TT_daniel:

-> vitek123: povedal by som ze uz je pozime..teda sak ani ziadna nebola ale asi ani nebude
-> TT_daniel 01.03.14 14:02:30: už jsi to hodil na letní?

-> Don_pepe: evidentně jsem to měl nfotit úplně před....je to celý den práce, původní kraj lemu tam vůbec nebyl a drbačka neskutečná....aneb když je majitel přesvědčen že to zatím stačí...
-> Don_pepe 26.02.14 07:08:35: ale prd 

-> Tuner#2: Je to jistější, přetížíš jen jednou.. a když tě k tomu nic nenutí.. Vlastně jsem tě chtěl upozornit už onehdy, že takovému prostoru už by malebná tabule "nosnost podlahy XY kg/m" slušela - i v tom přízemí..

-> Jozka 26.02.14 14:35:14: Ta už je hotová a je tam i nějaká plechařina, ale uprostřed na lávce je max. 100kg/m2 a nechci tam rvát něco těžkého vylejzákem. Díly nechám u našich, není to tak daleko abych si tam nezajel 

-> Tuner#2: A co půdička ? Bude, bude..?

-> Max 26.02.14 14:28:40: Obojí
Vyloženě pracovní místo bude v levo, už se chystá pořádný ponk a nějaká ta bruska, svěrák atd.

-> Tuner#2: to je jen parkovací garáž nebo i pracovní dílna ? když je to takhle nový a čistý tak se to nepozná :o))
-> Tuneman2: 3 fotky kvůli jednomu lemu? to trvalo dýl nafotit než udělat

Tak jsem se dnes bavil na kolegové feldě, pravej zadní lem je novej, ale levej uz byl dost načatej, stk se blíží a tak jsem si hrál na sochaře a lakoše....k tomu nové komplet zadní tlumiče a brzdy....výsledek posuďte sami...v průběhu
-> minno: to mi je jasne 

-> Tomáššš: kúpil som jej pred 2 rokmi asi 2x2 m, tak to treba míňať 

-> minno: cele auto od kozenky 

PRED: 6 ročný vodičov koberček - nakoľko sa jedná o zákazkovú výrobu na mieru priamo do škodovky, rozhodol som sa ho zachrániť, ostatné koberčeky sú bezchybné.
Tak jelikoz se chystam mou skodovku prodat davam ji co nejvic do pucu a konecne pocasi dovoli delat takze pozvolna zacinam, prodej planuju cca za mesic tak uvidime jestli bide i zajem
-> Tuner#2: hásky
to je prostě pecka

-> Jozka 22.02.14 20:51:29: Jak je libo pane
-> U-Geen 22.02.14 23:48:47: Lanařil jsem R10tky z MiniMikeho Coopra, ale nechce je pustit
Jinak díky, jsem rád, že se líbí, hlavně ta podlaha mě dala zabrat. Přes 60m2 dlažby a pak to nekonečné řezání a soklování...

-> U-Geen 22.02.14 23:48:47: Lanařil jsem R10tky z MiniMikeho Coopra, ale nechce je pustit

Jinak díky, jsem rád, že se líbí, hlavně ta podlaha mě dala zabrat. Přes 60m2 dlažby a pak to nekonečné řezání a soklování...
-> Tuner#2: slusny... ale michacka na plechacich? no fuj!
-> Tuner#2: moc pěkné
-> Tuner#2: pěkný ;o)
-> Tuner#2: Budem ti říkat "Showroom".. můžeme?
-> Tuner#2: : před jsi měl dát fotku staré garáže