-> aDAm 24.07.13 08:00:16: Asi je to pro Tebe denním chlebem. Hold jsem byl trochu vyplesknutej z toho, že jsem se eRkem táhnul do Chorvatska a zpět bez ztráty květinky. Dík, že jsi mě vyvedl z omylu...
-> m8rinek 24.07.13 07:57:24: no nevidím nic podstatného, jen že si ujel xx km za xx hodin v kuse...bože tak mě tady klidně smazejte a vkladejte si tu další supr přízpěvky za každý km
-> vhml: Co 14, v podstatě 28h. Normálně za sezonu najedu 2500km, což jsem teď dal v podstatě v kuse. Obyčejně to přes rok vyžaduje mraky servisu, tady stačilo řídit :D.
-> Syny: Nebo z něj jenom umyl špínu... Spíš jestli nešlo o výmenu vyšisovaný repliky za Hellu, ale to je jedno. Jak říká M8 šroubek, tyhle infantilnosti mazat a hotovo...
-> Syny: Já bych byl pro tohle mazat. Třeba orf dal jasnej a docela zásadní pokrok, ale tady je debilní fotka a téměř žádný po se neděje. Jakmile není vidět rozdíl, tak mazat a hotovo...
-> Syny: tvl tomuto absolutne nerozumiem co si skoda auto o sebe mysli, ked si teda odmyslim ze ze RS neni sportak, tak u M5 sa tazne ponuka uplne normalne...