-> Radek Retro eLeSo: kohout topení áš nový, nebo jsi dával jen nové těsnění?
Máte někdo zkušenost jestli stačí vyměnit jen těsnění?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> j_j: Vím že pasuje, též mám v jiném kolíňákovi.. ale u tohohle stroje je to jedno (měl jsem tyhle znaky připravený dokonce i do blatníkových lišt).
Zapálil jsem při svařování - zaceloval jsem dírku z podběhu u spolujezdce do palubky, sklouzla mi ochrana (jen jsem dovnitř opřel kus plechu), načež žížavá kulička prolítla napříč celou palubkou do elektroinstalace ("za roh", až mezi dráty levých přepínačů pod volantem !) a bylo vymalováno..
Zapálil jsem při svařování - zaceloval jsem dírku z podběhu u spolujezdce do palubky, sklouzla mi ochrana (jen jsem dovnitř opřel kus plechu), načež žížavá kulička prolítla napříč celou palubkou do elektroinstalace ("za roh", až mezi dráty levých přepínačů pod volantem !) a bylo vymalováno..

-> Jozka: do volantu pasuje i stříbrno-černý znak do lišt MB/kilo od modelu 1969 - to je podle mě hezčí než VW.
E : jak se ti vlastně podařilo hořet?
E : jak se ti vlastně podařilo hořet?
-> lokaj:

..a po, kdy s ní její hrdý majitel (viz foto ne já) vyjel na vyjížďku k přehradě. Pár drobností a much, jako kontakt na pravém zadním světle, chybějící zástěrka atd..to ještě má, ale to se opraví. No není pěkná?
Před, kdy měla skončit tato Š 120 L 6/84 za pár dní na vrakovišti..a na této zahradě už stála cca rok napospas povětrnostním podmínkám..
-> Bedřich: to mas snytovany?
-> Bedřich: ale ne, máš krásný výrobky profesionálně vypadající
-> Milan 136: -> TTomas: Díky, ale jsou to malé fotky.Mám se toho pořád hodně co učit.
-> Bedřich: Krasna prace, jako vzdy.
-> Bedřich: krásný
Tak jsem je zpevnil výplní ve které bude kapsa.
Dveře se po odlehčení strašně kroutily...
-> Radek Retro eLeSo:
Neznám moc nemagorů, který by někdy něco s topením dělali.
Neznám moc nemagorů, který by někdy něco s topením dělali.

-> Petuli 06.05.12 09:12:30: Tak to už je poslední věc,která u tvého klenotu ještě nebyla venku,co?

-> Radek Retro eLeSo: Tuhle věc jsem minulý týden taky renovoval:-))))
-> Radek Retro eLeSo: Ale jo, pokud to furt pouchcává, tak proč to neudělat z gruntu, že. Jinak mě přijde, že u většiny spotřebních škodovek se s topenim nic nedělalo, dokud nezačlo téct.
-> Karlos (WIO46): jak sem psal ve svojí kartě tak z nudy to teda nedělám,dlouho sem to oddaloval a nechtělo se mi do toho,nejlepší byla otcova hláška když se stavil kámoš na pokec-jo kluci to nikdy nebylo venku a nic měněnýho

-> Radek Retro eLeSo: To muselo dát práce. A přitom, taková blbost.
Ale ne, hezký. Když už neni co dělat jinýho, než si hrát s topením, to musí být krásný pocit.

a po 2
vše vyčištěno,nový těsnění,gumičky,molitany, guma mezi kastli,šroubky z nerezu,promazáno
vše vyčištěno,nový těsnění,gumičky,molitany, guma mezi kastli,šroubky z nerezu,promazáno
-> Radek Retro eLeSo:

-> Bohyn: v modrej taky nevypadá zle 

Jarda 01.05.12 22:27:40 napsal: → banditta 01.05.12 20:34:35: hmm, tak napred matej a ted i pawlos…
ja se snazim auta neprodavat a zatim nejak prezivam, ale…
no jo je tam to,ale....

-> banditta 01.05.12 20:34:35: hmm, tak napred matej a ted i pawlos...
ja se snazim auta neprodavat a zatim nejak prezivam, ale....

-> Rapid: Dyk je to jedno

-> Bohyn 01.05.12 21:15:27: říká se tomu revma plech, ne regma ,ale možná ses jen přeťuk :) pěkná práce
-> Bohyn: pěkný stroj Bohyne :-))
-> Bohyn: fakt nadhera chlape,kamarad ted uz taky dokoncuje a taky vazne pecka stroj,fakt gratulace,pekny stroj ;-)
-> PemaR: ještě jsme sundávali nálepky spolu co tam lepil
-> banditta 01.05.12 20:41:07: Ja si rikal co tam mezi garazema asi resite :)
-> Pivodak: no i to se stává,ale bude v dobrých rukou....
-> banditta: ku...,tak to je mazec jsem s toho krapet vedle no....
-> Pivodak: ano...potřeboval peníze na bydlení....Jen kola si nechal