skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Radek Retro eLeSo: tak jsi to odmastil a ted to shnije

po
komplet odpraseno,přeleštěno tempem,promazáno a nandaná deka
komplet odpraseno,přeleštěno tempem,promazáno a nandaná deka
před
asi nikdy nečištěno a zámek nenamazán...........
asi nikdy nečištěno a zámek nenamazán...........
-> Šulda: po pravdě před se mi líbilo víc,nevim,mě ty kouřáky na ty starý favority prostě nějak nejdou...
-> stana1: prave unas su len tie origo oranzove najcastejsie videne
-> castrol: no nevím jak u vás ale u nás ty kouřové světla na fáčku potkávám častěji než origo oranžové, ale asi to bude tím že fáček už moc není a zůstaly jen takové ty lepší kousky které mají právě ty kouřové světla....
-> Šulda 15.11.11 15:00:40: hele,daruj (nebo prodej) pravé zadní a přední dveře

-> Lukaso358: ved preto pisem ze ich na vyber moc nieje 

-> castrol: jako originál to krom oranžových jsou jediný co se dávali 

-> Šulda 15.11.11 14:59:04: tieto svetla su najkrajsie co sa davali na facko a ze ich na vyber moc nieje
-> Mantrabeach: Já vím, že tam byl chvíli, ale viskozita před zahřátím na provozní teplotu jako bych chc*l po 10ti plzních na plot. To bylo špatně. Ale s ohledem na najeté km to byl super výplach. Po novém roce budu dělat stejně další výměnu. Ten luxus měnit olej, filtry a těsnění 3x za 3500 km si ten motor zaslouží. Ten chod je bezkonkurenční.
-> Hurdis: ten olej tam nebyl dlouho,byla to klasika obyč olej.to sem měl na minulou felinu když žrala olej.jinak dávám polosyntetiku
-> Mantrabeach: Hlavně nekupuj zase stáčený olej od Emila. Takový čirý zlo, co jsem musel vypustit z bílé, to jsem ještě neviděl. 

-> Hurdis: ano stále ji mám,už tomu bude skoro rok za chvíli
.Nahodou už docela funguje,motor supr,už to zase startuje jak na plyn tak na benzín takže supr.jen musím vyměnit olej,nemrzku,nechat srovnat kola a nazouz zimáky.sem spokojenej

-> Mantrabeach: Nekecej, že ještě máš Laurinu? Ty jdeš s dobou vlastnictví do sebe.

-> doly120: no pokud bych do toho nezainvestoval tak 50t.kč tak to leštěnka fakt nebude.je potřeba udělat prahy,lemy,blatníky,dveře a to samozřejmě je už na celolak a to se mi fakt nechce dávat.to auto mám rád,konečně jezdí jak má a je mi ho líto ale nemám na to financ
-> Mantrabeach: není to leštěnka,takže to na spotřebáka stačí,lepší jak jezdit s dírou v prahu. Kdyby se mi to ukazalo na favu,řešil ybch to uplně stejně.
-> darklord: to už bylo špatně když sem to kupoval
,ale jako náladu ani prachy a navíc čas na to nemám abych to komplet vyvařil
P.S. ale vím na co si narážel:D

P.S. ale vím na co si narážel:D
-> Mantrabeach: no, ak mas takuto dieru do prdele tak je niekde nieco spatne

tak včera sem započal předzimní údržbu na laurince.V prahu díra jak do pr.ele
tak sem s tím musel něco udělat.nejdřív sem si říkal že to vezmu na prasáka a fouknu tam pěnu,překituju a stříknu
ale nakonec sem si řek že takovou prasárnu nebudu dělat.tak sem to vyříz a navařil novej plech.Podotýkám že to není nic moc,respektive je to taky prasárna ale kdybych to měl udělat pečlivě tak měním celej práh,výztuhu,nosník prahu,rovnou lem a všechno okolo a na to se můžu vys.at
.zvlášť teď.někde to hold svářet moc nešlo protože okolní plech už byl dost napadenej ale na tu bídu to dopadlo moc dobře.fouknul sem to základem,potom body 910 a na to modrej sprej,nic jinýho sem neměl po ruce.snad to zimu přežije
před

před
-> m8rinek: makám hned vedle,ale jsem tam každej druhej den…viděl jsem tě tam už x krát
-> Thomas: hele a Ty tam makáš? Jestli se náhodou nepotkáváme :D.
-> RON: poklice jsou od nich 

-> Thomas: reklama na pneuservis na Tesco-poklicích! super 

-> Joki:
To pekne prekuklo, sú aj iné prípravky na takéto leštenie plastov? Aký je presne postup?
To pekne prekuklo, sú aj iné prípravky na takéto leštenie plastov? Aký je presne postup?
Je to dělané 3Mkem. Toto je pro mě, ale dělávám to i na kšeft - jak přední, tak zadní 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Musí se sundavat z auta?
-> Nwkt: jasně že umíme, na tom nic není

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: tak tak u fabii bezna vec
-> Dušan: slušná 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 13.11.11 15:46:07: Umíš?
to ste ještě neviděli vyleštěnej plast? dělaj se tak i přední světla-plastová
-> Matthes, záškodník z TechWebu: snad jo no 

-> Placko: Treba poznas casem

-> Dušan: tu nepoznám 

vidim 3M pastu 

-> Joki:
pekne prokukli čím si to leštil ?

-> Joki:
čimpak si to dělal jestli se můžu zeptat?
čimpak si to dělal jestli se můžu zeptat?
-> Qwak: rozhodně je to lepší než předtim