skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> 4dams: jasný jak se to říká házet bukadrifta tuším ?
-> castrol: -> myschaak AZNP K.Hora: Ďakujem. Ale stále (ako povedala frajerka) škuľavé :D jedno svetlo svieti asi na dva metre na zem.
-> 4dams: fajne)
-> 4dams: tak stale lepsie ako pred
-> castrol: skôr dostačujúce... ešte som zabudol napísať: blatník. Musel som nahodiť starý hrdzavý. Otrasné 

-> 4dams: dobre
Po (po rýchlej oprave aby som mohol jazdiť... Vymenené: smerovka, výstuha, lišta, držiak svetla, mriežka. Narovnané: maska, kapota, nárazník, podkolie)
Jinak žlutá byla vybraná právě kvůli kontrastu a taky je jinak ze spodu celá žlutá.
-> minno: Ona ve skutečnosti tak křiklavá není, to udělal foťák.
-> Syny: Jj hrál sem si s tím pěkně dlouho a troufnu si říct, že jsem to udělal precizně. Rez mi nesmí do garáže.
-> Gryzly: Jo tak to škrábání je tedy zážitek to jo
-> Syny: Jj hrál sem si s tím pěkně dlouho a troufnu si říct, že jsem to udělal precizně. Rez mi nesmí do garáže.
-> Gryzly: Jo tak to škrábání je tedy zážitek to jo

Ja bych neměl nervy na to škrabání na holej plech. odstín barvy se dá vždy přetřít.
-> navajas:
Spis nez ta kriklava zluta ve strasnym kontrastu s modrou se mi libi jak jsi to mel pekne obrouseny. Zatmelil jsi svary pred barvenim a odmastil sis to poradne?

-> Gryzly: Ani ja. Ani na pozeranie sa na tú žltú farbu.
-> navajas: Na to bych neměl nervy
-> Jozka: Přesně tak, otočka trvala devět měsíců
.
-> Milan 136: Naopak, za tu dobu jedna upadla.
-> myschaak AZNP K.Hora: Správně.
-> Mr_Kubas: Ano, wapkou.
Náklad na podvalníku jen za dobu od fotky k fotce dělí investice v hodnotě 4 roky staré benzinové Fabie. Foceno takto úmyslně, jen jsem si už nepamatoval předchozí postavení soupravy, to mě mrzí.

-> Milan 136: Naopak, za tu dobu jedna upadla.
-> myschaak AZNP K.Hora: Správně.
-> Mr_Kubas: Ano, wapkou.
Náklad na podvalníku jen za dobu od fotky k fotce dělí investice v hodnotě 4 roky staré benzinové Fabie. Foceno takto úmyslně, jen jsem si už nepamatoval předchozí postavení soupravy, to mě mrzí.

Povedlo se na dvorku otočit transita i s plaťákem?
-> Milan 136:

-> myschaak AZNP K.Hora: a dojel do tesca pro poklice na káru

-> Hurdis: před deštěm a po dešti?

-> Mr_Kubas: mňa tak isto napadlo že Transit je krajší

-> Hurdis: To spíš vypadá, že Transit dostal novej lak 

-> myschaak AZNP K.Hora: Tady je alespoň vidět mírný pokrok.
Příklad, jak by to nemělo vypadat :-)
Před.
Příklad, jak by to nemělo vypadat :-)
Před.
a dneska ráno......
pro rejpaly:ne nedělal jsem to od září až do teď,za 14h to bylo hotový
pro rejpaly:ne nedělal jsem to od září až do teď,za 14h to bylo hotový

-> HavajskejBubeník: To je aspon správný tvar spal. prostoru 

na kuny misticku fridexu

-> Milan 136 20.11.11 18:50:43: asi zmutovaný obludy
-> radekp: záleží kde se vyskytujou

-> Kuladmin: céčková corsa, bylo to buchlý na levej zadek, tak to někdo šikovnej tak nějak srovnal a přeplátoval 

-> fido06: Co je to za pekac?
a po....
Jsem rád, že už to je hotovo, původně to mělo být jen opravit lem a kousek prahu.
Jsem rád, že už to je hotovo, původně to mělo být jen opravit lem a kousek prahu.
-> Radek Retro eLeSo: můžu potvrdit že někomu to chutná, mám z toho taky docela cupaninu

-> castrol: pride 130tkovy motor 

-> Fífa: pred bola krajsia
-> Milan 136 20.11.11 18:50:43:
přítelkyně i táta to mají roztrhané/vykousané 

-> Radek Retro eLeSo 19.11.11 15:37:22: tak to jsi toho viděl málo

-> Tuner#2 18.11.11 22:56:27: zklamu tě ale tohle sem teda ještě nakousaný neviděl
chutná jim ta izolace kolem topení,některý dráty a hadice...

-> Tuner#2: to je navnada aby nezraly kabely :-) nicmene me se do toho kuny nepoustej, tak nevim :-)
-> Radek Retro eLeSo 18.11.11 21:39:30: Á pochoutka pro kuny, zbytečná práce pokud stojí auto přes noc venku

-> Jarda: i to se může stát,u feldy nikdy nevíš