skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Fífa: neublížil si tomu 

-> Fífa: vždyt se ti tam ani nevejde auto

Fífa 12.09.11 21:45:58 napsal:
uklid pono moc to nevypadá uklid po

uklid pono moc to nevypadá uklid po

-> Fífa: Parkuješ jako Mahoney?
-> Fífa: takze kovostot 

-> oppik: do roka, než ten bordel uklidí bude i fotka po :-D
Fífa 12.09.11 21:43:32 napsal:
uklid preda bude i po

uklid preda bude i po

-> radekp: Ano mne mezikruzi + 2x okrouzek tesni.
-> TTomas: mezikruží tam mám, ale už bylo zpuchřelé...tobě koal těsní?-> Bedřich: Umí!
Před
Pod šablonou je vidět surovina ze které je díl vyroben.
Pod šablonou je vidět surovina ze které je díl vyroben.
-> radekp: A mas tam i to mezikruzi? Ono prave k nemu jsou krouzky dva a tesni to bez silikonu jen tak na sucho.
-> Durnbach 09.09.11 12:49:31:
Jsem si o víkendu zas zablbnul na provozce..

Jsem si o víkendu zas zablbnul na provozce..
-> Fífa: Není to můj styl, ale to je věc vkusu. Jen kdyby ty díry byly vyvrtaný pravidelně a stejně. 

-> Fífa: dobré, mne sa to lubi
Dušan 11.09.11 23:00:55 napsal:
→ Fífa: UFO ? nebo drsnej styl ?
"Kosmodisk"
→ Fífa: UFO ? nebo drsnej styl ?

"Kosmodisk"

-> Dušan: rocker 

-> Fífa: UFO ? nebo drsnej styl ?

-> squalo: pekne ale este sa to malo leskne 

-> j_j: je zrala na vyměnu práhů a uložení zadní nápravy blatniky staci brousnout a laknout podlaha co vim je taky v kupě. Šak pokud máš zájem můžu ti to vyfotit více.
-> radekp: myslel jsem to ze srandy jako "matku" škodovek s motorem vzadu...
tak rozmejšlel jsem se mezi octávečkou a MB, to přiznám....

-> Eidy: Mě drží jedno kolo ze 4 a používal jsem silikon + origo těsnící kroužek....možná by držely i tři zbývající , ale měli jsme problémy nasadit gumy, tak se možná někdy motérpáka svezla až na silikon...na nové gumy si udělám přípravek a složím disk přes gumu
-> j_j: Matka rodu? znám i lidi, u kterých končí škodovka starou felicií...holt každý to má jinak a wo wo tom to je
-> havlik: je zralá na výměnu blatníků a novej kabátek? nepřijde mi, že by to potřebovala - vypadá spíš na "sednout a jezdit"...nebo?
-> j_j: ne zatim sem neměl čas dát to jinam. No hele je mi uplně jedno kdo to bude mít jediný co bych asi chtěl aby jí dal někdo do kupy, jenže ja na to nemam ani čas ani prachy protože aut co jsou v pořadníku před ní je docela dost. Takže než by se na ní dostalo tak jí akorát zametu na lopatku pak
-> havlik: matka rodu a ty se jí chceš zbavit
chceš asi aby byla u někoho z virtu vid? že neinzeruješ jinde....

-> j_j: no zatim o neco vetsi nez za tuto ale asi bych byl schopen jit treba na tuhle cenu, ale jako neni to 1A stav ma to svoje chyby chce trosku polecit svareckou ale myslim si ze snadno udelatelna
-> havlik: to už bych se pomalu ale jistě zařadil do skupiny škodovkářů typu "pacienti"
jaká je cena prosím?

-> havlik:
Já bohužel určitě ne, je to široká a stejně by mi hnila venku.

Já bohužel určitě ne, je to široká a stejně by mi hnila venku.

-> j_j: jaja
-> havlik: tvojí 69tečku?
-> j_j: -> Durnbach: to je slušný nechcete někdo toho zelenýho?
havlik 09.09.11 12:56:31 napsal:
→ Durnbach: za kolik šel?
Za 12 000Kč nakonec, domluva byla na 13 tis ale pán byl tak rychlý že jsem mu ani neposílal detailní fota protože už se k internetu nedostal tak byl takový nesvůj když to viděl ze všech stran. Tak sme se domluvili na 1000Kč dolů. Chtěl to prakticky jen kvůli dokladům na přestavbu, za samotné doklady nabízel 8000Kč.
→ Durnbach: za kolik šel?
Za 12 000Kč nakonec, domluva byla na 13 tis ale pán byl tak rychlý že jsem mu ani neposílal detailní fota protože už se k internetu nedostal tak byl takový nesvůj když to viděl ze všech stran. Tak sme se domluvili na 1000Kč dolů. Chtěl to prakticky jen kvůli dokladům na přestavbu, za samotné doklady nabízel 8000Kč.
-> havlik: tipni si 

-> Durnbach: za kolik šel?
-> Durnbach: mám eminentní zájem o něco pěkného 

j_j 09.09.11 12:50:25 napsal:
→ Durnbach: konec jednoho moravského embéčkáře

Asi rozprodám i díly.
→ Durnbach: konec jednoho moravského embéčkáře

Asi rozprodám i díly.
-> Durnbach: konec jednoho moravského embéčkáře