skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Placko: to mas pravdu to nie ......ale aspon zo zaciatku
-> Vojtisek: nápodobně 

-> castrol: to by chtělo no....snad to lidi trochu přejde 

castrol 18.09.11 12:19:34 napsal:
→ bezmozekk: chcelo by to davat pozor na autoto hej ale ani to niekedy neustražíš ....
→ bezmozekk: chcelo by to davat pozor na autoto hej ale ani to niekedy neustražíš ....

-> bezmozekk: jsou a budou, ale já neznám (krom sexu) lepší pocit, než si auto sám spravovat a vrtat se v něm
-> bezmozekk: chcelo by to davat pozor na auto
A po - vyvařeno - zadní lemy + podběhy, kastlík na baterku, podlaha, prahy, přední blatník, zavařeno pár děr - pro anténu na telefon apod. + celolak.
Na pár místech to steklo, někde je prach a pomeranč, budu ho ještě zabrušovat a kompletně strojově přelešťovat.
Na pár místech to steklo, někde je prach a pomeranč, budu ho ještě zabrušovat a kompletně strojově přelešťovat.
-> Vojtisek: koukam,lidi jsou v tomhle všude stejný ...
-> Placko: díky moc,jo jo boužel ...
-> bezmozekk: lidé, co si každých pět let koupí nový auto, do kterýho lijí jen benzín či naftu toto nikdy nepochopí. Já to znám taky

-> bezmozekk: faklt kráása
super prááca
nj ludia su neskutočne kur*i....

-> Tomaso435: protože sem si to koupil v 16 letech.prachy co sem do toho narval sem si vydělal po brigádách,což mi nikdo nevěří.a teď když jsem s tim po roce vyjel tak akorát každej pomlouvá.

-> Tomaso435: ze on ma a oni nie
-> Josifek: díky
-> bezmozekk: proč závist ?
-> bezmozekk: krasa... bacha aby ti to niekto neoznackoval klucom...
a po jenom mně sere ta závist ostatních lidí 

-> U-Geen:
Musim se priznat ja jsem to nedelal delal to pro mne kamarad ale musel jsem to jsem dat protoze bych rekl ze je to docela pecka sam jsem neveril ze az takhle to jde. Zkusim se ho zeptat kdyz povi tak reknu.
Musim se priznat ja jsem to nedelal delal to pro mne kamarad ale musel jsem to jsem dat protoze bych rekl ze je to docela pecka sam jsem neveril ze az takhle to jde. Zkusim se ho zeptat kdyz povi tak reknu.
-> U-Geen: povedal by som že jemný šmirgel + Xerapol 

-> Svobodak: hezke... cim?
-> Skili: ty mas opacny postup 

a po
sice puvodni plan byl jen vybrat vackovku ale nakonec ho asi rozchodim

sice puvodni plan byl jen vybrat vackovku ale nakonec ho asi rozchodim
-> j_j: nelestil jsem ho vubec jen jsem ho oplachnul vodou a utrel lestit se teprve bude
-> Skili: tak nezatáčej, at to ještě víc nepraskne
leštil jsi ho pod vodou? co jsem tak koukal na svůj novej volant, tak taky místama potřebuje došmirglovat...není nad "osahanej" nepopraskanej volant 

-> J3STER: no jedna mala prasklinka tam je ale jinak je celkem v pohode
-> Skili: Pěkně, vypadá že ani není popraskaný jako většinou bývají.

-> j_j: Tak rychlé to nebude nicméně již jsem psal :D
-> Kaprof: napiš havlíkovi 

-> doking: tož pěkné 

víčko termosytiče,ocet je strašnej sajrat,trochu mi naleptal tři ,nechal jsem to v něm déle než bylo zdrávo,ale jemnej šmirgl pod vodou a následná aplikace obnovovače plastů,to zachránila minimálně vizuálně,tak snad to tak krásný chvilku vydrží :-)
-> Jozka: JJ..Kurna ja chci zpátky širokosloupek

-> VeTeV: máš recht mařenko,máš recht

-> myschaak AZNP K.Hora: po uz nejde - neda se tam ani vstoupit
vsude same dile

vám někdy vyfotim svůjí půdu č1 před

-> Kaprof: Dík.. ještě zkusím zadní levý dveře do zimy.. ty současný už nestojí za námahu
.

-> Jozka: dobrý 

-> Bedřich: pěkný, fakt umíš... 

-> Fífa: nechápu jak někdo může zaneřádit prostor...