-> j_j: je zrala na vyměnu práhů a uložení zadní nápravy blatniky staci brousnout a laknout podlaha co vim je taky v kupě. Šak pokud máš zájem můžu ti to vyfotit více.
-> Eidy: Mě drží jedno kolo ze 4 a používal jsem silikon + origo těsnící kroužek....možná by držely i tři zbývající , ale měli jsme problémy nasadit gumy, tak se možná někdy motérpáka svezla až na silikon...na nové gumy si udělám přípravek a složím disk přes gumu
-> j_j: ne zatim sem neměl čas dát to jinam. No hele je mi uplně jedno kdo to bude mít jediný co bych asi chtěl aby jí dal někdo do kupy, jenže ja na to nemam ani čas ani prachy protože aut co jsou v pořadníku před ní je docela dost. Takže než by se na ní dostalo tak jí akorát zametu na lopatku pak
-> j_j: no zatim o neco vetsi nez za tuto ale asi bych byl schopen jit treba na tuhle cenu, ale jako neni to 1A stav ma to svoje chyby chce trosku polecit svareckou ale myslim si ze snadno udelatelna
Za 12 000Kč nakonec, domluva byla na 13 tis ale pán byl tak rychlý že jsem mu ani neposílal detailní fota protože už se k internetu nedostal tak byl takový nesvůj když to viděl ze všech stran. Tak sme se domluvili na 1000Kč dolů. Chtěl to prakticky jen kvůli dokladům na přestavbu, za samotné doklady nabízel 8000Kč.
-> j_j: Odstín vyšel pěkně na to, že je to neRAL od výrobce bez domíchávání - s neumytými částmi ladí. S naleštěnými nikoliv, ale na vozíků byl kdysi proveden celolak sice vypalovací originální barvou, ale ta zas je po ošetření tmavší, než byla origo.. Nu, kompromis na zimní provozku, bude-li se kdy lakovat, tak stejně všechno..