-> afro100: v merkury markete zozenies klasicke dvere za 46 euro , to je pohode , sice to nevydrzi vela ale za tu cenu ani nemusi ale jasne ze keby mam na poriadne dvere tak investujem aj ja
-> ondie: ako nerobil som to sam, robim u jednoho pana, cast praci ja, cast on ... neviem ci sa to niekomu vyplati ci nie, ceny tak isto ako som uz pisal netusim, ale ludia si to robit nechavaju ...
-> afro100: já ti nevim,sem taky od dřeva...ale taky se divim,že se tohle někomu vyplatí
Aby si člověk,kterej takovouhle "renovaci" provádí nějak vydělal,musí to bejt pro zákazníka strašná raketa..a to si zase každej radši dojde koupit celé dveře nové,sice potažené jakousi folii,klidně made in Poland ale levnější..
Pro sebe to chápu,ale dělat takhle druhejm,tak si asi nic nevydělám.. (ale zas nevim,kolik sis řek za práci ;)
-> afro100: nj ale k sololitu dodavat masiv ? ja by som aj tak radsej kupil dvere z merkury ktore sice vydrzia rok -dva a potom ich pozametas ale zase su za 50 euro.. co to stoji takato renovacia ?
v dnesnej dobe ale sa uz nedaju kupit poriadne dvere, pokial teda nie su z masivu ... tieto stare sololitovky maju takych 20 rokov a po tejto renovacii dalsich min. 10-15 myslim si vydrzia ... navyse, pri tychto dverach sa vsetko popisuje a dvere sa upravia ak niekde drhnu, tak sa pribrusi, ak su skrutene tak sa trosku ohobluje, aby proste pekne sedeli do ramu a vracaju sa na svoje povodne miesto, dokonca aj zamky, panty sa cistia a renovuju povodne (okrem kovania, to sa dava ine)
-> m8rinek: dvere z celeho kseftu boli v tom samom vyzore, len niektore 80 a niektore 90 ... som si toho vsimol az teraz, ze som sem dal tu prvu fotku 90-tok ... akle vyzorovo su rovnake,
akurat u 90-tok sa musia rozsirovat aj bocne stlpiky, lebo tie vrchne listy sa nerobia dlhsie ako 70 cm a nevyslo by to
Proboha co je to za smysl napřed dávat po? a až pak před... Už jsem to tu párkrát viděl (není to jen Jirkovo případ) a opravdu to nechápu, vždy spadnu na úroveň nečteného vysvíceného příspěvku a jedu nahoru a pak osobně nechápu sled událostí