skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Radek Retro eLeSo: viz SZ

-> havlik: to je jasný,na většim kole a v jiný barvě to bude určitě jiný,to proberem

-> Karlos (WIO46): pro mě určitě a barva je fakt jiná ale nikomu to nenutim,sem to chtěl tak to tam mam

-> Radek Retro eLeSo: jj řezat to rozhodně nebudu:) ono na těch větších kolech to snad bude vypadat líp

-> havlik: se to dá seříznout na potřebnou šířku ale pak je ten adaptér k h*vnu no,uvidíš na živo

-> Radek Retro eLeSo: Hm, když budou money, tak to zkouknu na nějakém srazu, když je to tedy na živo takový propastný rozdíl.

-> Radek Retro eLeSo: jj.. cucel som na to na webe..už jak si to sem dal že ti to kupil kolega 

-> Radek Retro eLeSo: dyt sme na to koukali este za strizliva:D jinak nevim no:) jako je to zajimavy ale asi to nejni uplne tak jak sem to cekal:)
-> havlik: po pár pivech je fšechno jiný
,je to 7mm a kazí to ten rantl na okraji

-> Radek Retro eLeSo: to nevypadalo tak siroky vcera

-> Karlos (WIO46): mě se to prostě líbí takže to tam nějakou dobu zůstane,z fotky je to fakt naprd
-> Radek Retro eLeSo: Teda já bych řekl že hezčí to bylo před.

-> disco_punk: kup to radši hotový,červenou maj taky,dotz.com a pak přes alcar.cz,samotný to vážně nenalepíš pěkně
-> Placko: prostě efekt,je dejme tomu světle modrá
-> tunerlada: mrkni sem skoda-virt.cz/cz/.../3419
5-dnesni-nakup?poffset=50.
.. je asi osum
-> Radek Retro eLeSo: paráda,taky o tomhle přemýšlím už delší dobu jako varianta kdybych nedoleštil svoje arc,to si kupoval v určené délce dle průměru kola nebo jak se to prodává?
-> Radek Retro eLeSo: tyjooo parada
pred rokom som uvazoval ze si dam totok vyrobit do reklamky nejak, len v červenom..silne nad tym uvažujem

-> Radek Retro eLeSo: a načo je ta páska ? ak sa možem opytať
ona je fosforova ?

no a konečně po!!ta hromádka předtim je z toho že to samozřejmě hned nešlo,ještě že mam 13kola a hodně zbyde
,zadní udělám o víkendu....

-> darabos: konečně přeměna co za něco stála ;)
-> darabos: nejakú zmenu som spozoroval

-> minno: no jo, a ja ze co sa mi na tom nezda
.

-> darabos: opravdu se ti povedla

-> majop3k: na fotke "po" si mohol aspoň rovnako postaviť predné kolesá do roviny, takto tam vidno prd....
-> darabos: jedno nádherné auto 

Turda 05.04.10 18:36:47 napsal:
→ MOLSO: karta auta neni bude až bude hotovo a náladaTaky varianta jak říct nikdy
→ MOLSO: karta auta neni bude až bude hotovo a náladaTaky varianta jak říct nikdy

-> MOLSO: karta auta neni bude až bude hotovo a nálada
-> Nwkt: tak tak

-> Turda: pekné a karta auta je kde ?
-> Turda: Přeparkoval si? 

-> m8rinek 27.03.10 20:53:56: patřím k nim 

-> stika87 02.04.10 12:08:29: no super, kolik to má koní ? (tedy spíš "kubíků") :-D :-D
-> havlik: Dík 

-> Borin - Král tuzerů: to je vahadlo na brzdy asi do fáčka podle toho plechu
-> Borin - Král tuzerů: eto kažetsja byť balansír tormoza.