skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> aceboss: Krásně vypadá tmavší zelená co se dávala na poslední typy
m8rinek 22.03.10 22:37:02 napsal:
→ aceboss: Proč nezůstala bílá? Kdybych dnes dělal eR
znovu volil bych právě tu :)Z prvu jsem si také říkal, že bych vůz nalakoval opět na bílo,ale po přemlouvání ze strany rodiny a hlavně tatky a také ze zkušeností(velice se barva špiní a vše prach,mušky,nečitota jsou na ní velice viděl).Navíc když mám 4 oko tak to podle mě vypadá jinak než jako auto s 2 okem.Důvodu bylo ještě více dlouho jsem procházel fotky na netu a koukal.Na konec zvítězila klasika naší rodiny a to červená.
-> Syny: Taky se mi zdají bílá auta taková jakoby ,,nedodělaná'' ,ale jak už tu někdo napsal některé jiné vozy,modely se v bílé vyjímají krásně.
→ aceboss: Proč nezůstala bílá? Kdybych dnes dělal eR
znovu volil bych právě tu :)Z prvu jsem si také říkal, že bych vůz nalakoval opět na bílo,ale po přemlouvání ze strany rodiny a hlavně tatky a také ze zkušeností(velice se barva špiní a vše prach,mušky,nečitota jsou na ní velice viděl).Navíc když mám 4 oko tak to podle mě vypadá jinak než jako auto s 2 okem.Důvodu bylo ještě více dlouho jsem procházel fotky na netu a koukal.Na konec zvítězila klasika naší rodiny a to červená.

-> Syny: Taky se mi zdají bílá auta taková jakoby ,,nedodělaná'' ,ale jak už tu někdo napsal některé jiné vozy,modely se v bílé vyjímají krásně.

-> aceboss: krasavice

-> aceboss: To jsem si myslel
ale musím osobně uznat, že se mi líbilo ve všech třech fázích 

-> m8rinek: Jediný auto, který bych zkousnul je nová alpina od BMW...tu má bejvalej zákazník a je nádherná 

-> Syny: -> Borin - Král tuzerů: taky nemam rád bílý auta, je to taková soc tágo edition, ale u toho erka to mam nějak jinak :))) Vidim v tom hold něco jinýho :).
Syny 23.03.10 00:53:31 napsal:
→ m8rinek: Ja nevim no :) Osobne mam k bilejm autum nejakou
averzi asi… Najdou se teda i vyijimky, ale povetsinou mi to prijde jako
„nedodelany“ auto
Souhlas...taky se mi nelíběj bílý auta...proto jsem měl bílý fáčko a dve feldy za sebou

→ m8rinek: Ja nevim no :) Osobne mam k bilejm autum nejakou
averzi asi… Najdou se teda i vyijimky, ale povetsinou mi to prijde jako
„nedodelany“ auto

-> m8rinek: Ja nevim no :) Osobne mam k bilejm autum nejakou averzi asi... Najdou se teda i vyijimky, ale povetsinou mi to prijde jako "nedodelany" auto 

-> Syny: Já se zamiloval do bílý, k erku fakt jde, je to takový čistý, dynamický a prostě takhle www.skoda110r.com/archiv/
.../52546_01.jpg
-> m8rinek: ja bych udelal tu oranzovou :) Ta se mi na erku libi asi nejvic :) A nebo nakou bezovou... A nebo uplne nejlip - tu jako mel strejda na tom jeho :)
-> aceboss: Proč nezůstala bílá? Kdybych dnes dělal eR znovu volil bych právě tu :)
-> aceboss: fakt velká proměna k lepšímu,paráda eRko

Všem děkuji za prozatím kladné ohlasy.
-> Quest: Kdybych měl už hotové jupiky tak jako, že nemám taky bych je tam dal bohužel ještě musím počkat

-> aceboss: krása

-> aceboss: Nádherný 

-> aceboss: Nádherná proměna 

-> aceboss: parádička

-> aceboss: Vypadá doopravdy dobře, jen zrovna nejsou můj šálek kávy ty bílý apolla
-> aceboss: tak teda tvoje auto to je, a som si vravel ze mi tie biele potahy ciesi auto pripominaju :D no kazdopadne je to pekne, gratulacia pane ;)
Konečně ,,dokončeno'' píše se březen roku 2010 a vůz vypadá takto
.Snad bude mít uspěch.....
.
PS:Úplně definitivní podoba to není
časem se chystají i nějaké inovace např:kola Jupiter MK1 atd.....

PS:Úplně definitivní podoba to není

Pár menších i větších uprav prozatimný konečný stav
.Konečně vše dáno do pořádku, aby fungovalo vše jak má.Rok 2009 foceno na jaře leč v září jsem měl nehodu
takže vůz od té doby stál.A řešilo se co bude dál.

Je čas odhalit svůj výtvor
.Dnes už nostalgie rok 2007 a nákupní stav.I když bylo jaké bylo byl jsem na něj hrdý.

-> Fén: 3 roky mám 2.5cm podložky na autě, denně v provozu ( léto, zima ) a nikdy mi nic neupadlo. Když má k tomu pořádné šrouby, tak se nic nestane. To dřív začnou škodovky pořádně topit...

→ Fén: tak já s tím moc nejezdím ale sedí to super s těma kolama

-> petr s: Víc nic, ale i tak bych u toho nechtěl být. Stačilo mi jednou zažít na vlastní kůži, když na malotraktorku Tera-Vary se najednou začaly rozjíždět kola od sebe. :o)
-> Fén: Jenom kolo upadne nic víc
-> az141: Na tuhle šířku nejsou průběžné podložky dobrej nápad.
-> az141: a?
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
Membrána nová, ventilky doslova rozdejchány, dost slušně teď těsněj (předtím dvakrát moc netěsnily). Membána byla na pohled OK, jen ve 2 výdutích byly stopy po oleji, ale to možná bylo méně utaženými šrouby.
Membrána nová, ventilky doslova rozdejchány, dost slušně teď těsněj (předtím dvakrát moc netěsnily). Membána byla na pohled OK, jen ve 2 výdutích byly stopy po oleji, ale to možná bylo méně utaženými šrouby.
-> palinator: Simte, to je dobra fotka. Kdybys videl co tu nektery magori davaj za fotky... 
Membrana nova? Co ventilky?

Membrana nova? Co ventilky?
Matthes, záškodník z TechWebu 19.03.10 19:40:23 napsal:
Vlevo pred, vpravo po
pred tim ti to pasovalo k farbe auta teraz je to moc na oko :D
Vlevo pred, vpravo po

-> Kaprof: Ticho tam vzadu 
-> Pavel P..: Skoda energie

-> Pavel P..: Skoda energie

-> Kaprof: ja ja... tam jsou plecháče právě v módě

-> Pavel P..: ach ten TW vid?:-))
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to si ty zimáky mohl umejt a nemusel dávat jiný kola kvůli tomu

-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
stalo to za

-> castrol: vypadá to pěkně
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: to ja som mal trocha vacsiu cenu opieskovanie,zatmelenie,f
arba a bezfrebny lak
-> Placko: díky-> castrol: písek a komax 860,- Kč
-> OndraKrupi-TenČtvrtý:
kráásne kolečka