skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
KrÁdeŽ
-> kuk: A nebo si pročitej virtáckou inzerci 

-> kuk: dej si do nějakého místního časopisu inzerát že koupíš kola a pak si dej ještě druhej inzerát že koupíš sportovní karburátor na škodovku. Třeba se ti ten vůl ozve.
-> Luky, venni.: Hoši, hoši, hoši....nebylo to myšlěno nijak zle
Ale ta vět zněla fakt vtipně 

-> Luky.: no vidíš a takhle jsem to myslel i já :)
-> David29: -> venni: No me spis zaujalo ze okradeny by byl asi nejradsi abychom mu ukraden veci nasli, ale kdyz nam ani nenapise nic jineho, nez ze mu ukradli KOLA APOLO a ze na nich BYLI POJISTNY MATKY (ty uz tam samozrejme nejsou), tak by me hlavne zajimalo jak je mame asi poznat od 500 dalsich sad, co u nas po silnicich jezdi...
-> David29: ty voe asi to myslel,tak jaká značka a rozměr pneu na nich byl třebis obutej kdyby to někdo hodil do inzerce nebo tak nějak...
-> Luky.: Ne..vzali mu kola a pneu mu tam nechali 

-> U-Geen: Tak to ja nevim covece... Ja tam mel taky pojistny, ale diky jejich vyrobni vade sem si znicil 4 stevty... Takze leteli do kyblu a sem zase bez nich... Ale po tom co sem poznal par kamaradu je tma zas dam... Ne ze bych mel strach o plechace, ale o ty novy gumy... 

nejlepsi je si nechat udela pojistny srouby na zakazku jaky koliv tvar
-> kuk: A jak ti mame pomoct? Jaky ty kola byly? Bledezeleny? A byly na nich i pneu?
-> Syny: mam dojem ale ze ty matky nemaj pevnost na takovy pouziti :-/
-> kuk: A proto ma kamarad na hlinikach vsechny matky kol pojistny a 4 ruzyn sady
Ale tkaradsi dam 1600 za 4 sady matek nez pak 5000 za kola... 

Tak je videt ze nekdo vedel oc jde a sel vyslovene po tom. Ty kola jasny jsou videt ale ten karbec to musel nekdo bud videt nebo nekde nekdo kecal ze to tam mas.
TAK POJISTNY MATKY TAM BYLI.
Hele a nechtelo by to treba vic info? Kde auto presna stalo, kdy to bylo a kde presne? Sice tam odsad nejsem, ale mozna by se nekdo spis chytnul... Proto to chce alarm na zadni haupnu pokud tam mas takovyhle drahoty a pojistny matky na kola...
Hm dobrý zmrdi. Asi před rokem jsem viděl v Českých Budějovicích. Jeden bok ležel na zemi bez apoll....
AHOJ BYLO MI UKRADENO KOLA APOLO A KARBEC WEBR Z ERKA V HODONÍNE PROSÍM O POMOC K NALEZENÍ. DEKAN PETR