skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
polep budíků rapid
aj ja si prosim nejake polepy kto ma nech mi posle na mail , vdaka vsetkym
Prosim vás můžete mi někdo poslat polepy na sdružené budíky ve formátu pro corel na e-mail koudy26@seznam.cz? Anebo kde bych je mohl stáhnout kupovat si je nechci rád bych ji je upravit. Děkuji všem
-> Breakz: osobne bych vzal celej ten plech a mrsknul bych to do skenru a oskenoval, to bych pak pomoci grafickyho programu prekreslil a dotvoril podle sebe....
mno ja som na priklad bral polepy od Cafe-Racer z toho dovodu ze bol jediny! kdo mi v tej dobe vedel ponuknut UV reflexny material polepov... a to som oslovil nie jedneho vyrobcu... dalsia vec ze boli najkrajsie ake som dovtedy videl a dalsia vec ze bol velmi ochotny na vsetky moje poziadavky a zmeny bol ochotny upravovat original a tym padom aj pre mna vznikol original z ktoreho som mal o to vetsiu radost...

-> Petrxall: nikdo ti je nenuti....!
-> Petrxall: nj zas mudrlant, lenze ked vies s grafickym programom robit tak za den mas spravene take polepy ze ti na zraze padne sanka

*inverzní
-> Maxx: hm, stejný jako origo akorát inevrzní.. to si klidně nech
tak jsem dnes udelal take polepy je to strasna prace to zacistovani a podobne a proto tyto polepy jentak nekoumu neposlu....

no já stále sháním něco, co by se dalo udělat na průsvitnou fólii, krom černé... asi to nikde ani nikdo nedělá, tyhle lepítka sou celkem o ničem
-> Alchymista: hlavní je aby jsi měl nainstalovanej grafickej program adobe illustrator, jinak to neotevřeš! stáhni si někde třeba zkušební verzi

-> Mishoooo: ja vim proc uz ti nabidku nema.mluvil sem s nim ohledne polepu a rikal ze se mu tiskarna prestehovala celkem daleko a on porad cas taky nema.ale zkus to trebas nejaky vykouzli este
11.02.08 13:25:39
ty sou krasny taky bych chtel takovej polep nevite kde ho scorit?
ty sou krasny taky bych chtel takovej polep nevite kde ho scorit?
-> Syny: kua nejde mi to sereme to

-> Alchymista: Mas krasnou tapetu plochy
Mozna by bylo lepsi torozbalovat do souboru 

-> Alchymista: Jo tak tak tam az sem se nedostal
Ja to stahnul a tim to koncilo 

-> Syny: stahnu ty soubor a pak to nejde otevrit

-> Alchymista: me to de...
12.02.08 12:35:35-> Breakz: nejako ti to nefaka
-> Mishoooo:
díky moc mistře

-> Breakz: no vidis.. tak sa snim skontaktuj a vela stastia... som vravel ze chalani nesklamu...

-> Rapid135: jasneeee! to je on! som ho tu uz ale daaavno nevidel a na tej stranke uz stiahol ponuku tych polepou.. ale urcite bude ochotny... ja s nim mam velmi dobre skusenosti...

Mishoooo 12.02.08 14:43:50 napsal:
Hosi stara sorta... alias 1 rodeny... kde ste... sme to pred dakym rokom preberali... neviem si totiz spomenut na nick toho chalana co mi to realizoval... mal aj vlastnu stranku o motorkach tusim o jave 350
Nikdo nic????
a nebude to Cafe-Racer? adresa tusim byla nejak motoborgo.net tak nejak to bylo
Hosi stara sorta... alias 1 rodeny... kde ste... sme to pred dakym rokom preberali... neviem si totiz spomenut na nick toho chalana co mi to realizoval... mal aj vlastnu stranku o motorkach tusim o jave 350
Nikdo nic????
a nebude to Cafe-Racer? adresa tusim byla nejak motoborgo.net tak nejak to bylo
ja osobne bych doporucoval budiky od Cafe-racera ja je mam a uplna spokojenost
musíte toho chalana najít. Vypadáto, že by si tady zase vydělal. i já bych měl zájem
Nikdo nic????
Nikdo nic????
-> ken-lam: skoda.panda.cz/data/b3_s1
36.zip
taky prosím o ty první nebo jakékoli dík moc..
-> Alchymista: -> cobra11: jak vám je můžu poslat když je scháním taky

-> cobra11: tie druhe su mishoooo-ve

-> Breakz: pekne, nemohl by jsi mi je poslat na e-mail, dikas
-> Breakz:
naaaadherne polepy, nemas to aj vo adobe photoshope, alebo sablonu?
naaaadherne polepy, nemas to aj vo adobe photoshope, alebo sablonu?
-> myso: prosimpsli mito taky na mail...dik

víte někdo kde splašit tento polep co má Mishoooo v rapidu? prý to má od nějakého týpka, ale už neví od koho a že by tady někdo mohl vědět.. poraďte prosím, mooc moc se mi totiž líbí

a nemate este nekdo takovy jak se meni podle sebe barva, atd.....?
-> myso: posli mi to taky, prosim, dik
poslal som ti to na e mail

nemáte to někdo třeba ve formátu souboru pro corel nebo adobe aby se to dalo upravit? na netu už to asi není, ale kdysi jsem to někde ke stáhnutí viděl, ale jen kdybych věděl kde..