skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bude zájem.......?
-> minno: Děkuji za nabídku, ale v Corelu dělám 12 let, takže je to pro mě práce na 10 minut.;)
-> disco_punk:
-> Pilot 105:
Ak by mi disco_punk dodal kvalitnejsiu fotku priamo odfotenu tak by som to mohol pripadne zrobit do kriviek, ak to tak treba dodat ako podklad
-> Pilot 105:
Ak by mi disco_punk dodal kvalitnejsiu fotku priamo odfotenu tak by som to mohol pripadne zrobit do kriviek, ak to tak treba dodat ako podklad

-> Pilot 105:
mas to na maily;)
mas to na maily;)
-> Pilot 105: dveřní štítky mam, můžu dovést a ten kvasinský jeden + ty samolepky od Targy, tak by to šlo podle nich?
Ok, tak když mi někdo dodáte kvalitní podklady na štítek č. 2, tak nechámu udělat oba (mám bohužel pouze fotku a to ještě ne moc zdařilou), to samé platí o dveřních štítcích ty nemám vůbec. Ideální by byl sken + popis tzn. přesný rozměr, síla materiálu apod.
Jinak štítek č.1 už mám zpracovaný připravený do výroby, která bude trvat cca 14 dní od zadání zakázky.
Jinak štítek č.1 už mám zpracovaný připravený do výroby, která bude trvat cca 14 dní od zadání zakázky.
já samozřejmě do toh jdu taky, a stejně jako kubina, hlavně o ten spodní motiv, 3 páry, pokud by s dělaly obě varianty tak 2 a 2 pary:-)
štítky na dveře Rapid bych rovněž podpořil větším odběrem:-)
štítky na dveře Rapid bych rovněž podpořil větším odběrem:-)
Noo to uz pomalu 50kusu bude

-> Pilot 105: jinak takhle vemu jakekoliv(lepsi nez tam nemit nic) ale pokud budes vyrabet oba typy tak bych mel zajem o ty spodni
-> MATTESS: jop ty by byly supr, co delal targa akorat ne papirove ;)
Pilot 105 07.02.08 00:01:45 napsal: -> disco_punk: Pokud vím, tak ten spodní je na užovku a ten vrchní na eMko. Jinak abych to uvedl na pravou míru, tak vzhledově jsou pouze dva štítky, ale ten co je na mé fotce se vyráběl dvěma různými způsoby, takže proto 3 druhy.ne to neni pravda,ten spodni mam na dobove fotce eMka 130LSE.ten vrchni stitek a ten napis se slepici se pouzival pro zapadni nemecko,vsechny nemecke katalogy maji tento font.
-> Pilot 105: Beru tři páry.
-> Pilot 105: :2 páry .-)
-> Pilot 105: a co kvasinský štítky na B sloupek Rapida?

Pilot 105:
Jeden pár bych si taky vzal (tzn. 2ks).
Jeden pár bych si taky vzal (tzn. 2ks).
zobral by som dva pary
-> Pilot 105: Hliníkové štíky na dveře u Rapida bych ocenil, těch na C sloupky vezmu jeden pár
Jinak není problém vyrábět oba druhy, když se dá dohromady dostatečný počet lidí, zrovna tak je možné vyrobit i jiné Al štítky, třeba na dveře apod.

-> disco_punk: Pokud vím, tak ten spodní je na užovku a ten vrchní na eMko. Jinak abych to uvedl na pravou míru, tak vzhledově jsou pouze dva štítky, ale ten co je na mé fotce se vyráběl dvěma různými způsoby, takže proto 3 druhy.
2 sady urcite beru (4ks) 

-> Pilot 105: dva páry by se mi doma neztratili 

-> krup: to na fáčko nejde

taky bych se přihlásil o pár 

-> Tom.t: Jo ale na export

-> kubina: jj tiez radsej ten spodny s klasickym hranatym fontom
já bych taky klidně dva páry vzal
beru minimalně 1 pár
taky beru 2 pary ale primlouval bych se za ten klasicky font pisma tzn. ten spodni prouzek na te spolecne fotce
tohle se delalo ? to vidim poprvy

beru závazně dva páry

-> Pilot 105: taky bych vzal 2 páry

-> Pilot 105: a budes teda vyrabat vsetky tri druhy?
-> Pilot 105: 2 sady

-> disco_punk: Jsou 3 druhy
, toto je ten nejnovější.

-> Pilot 105: tak prave do vyroby tohto som sa cel pustit kedze som ziskal dva originaly..tusim aj majkl mal nejake plany na vyrobu
..urcite verim ze sa tych 50kusov bez problemov preda..ja sam budem mat zaujem o par/mozno dva/..kedze je zbytocne to davat vyrabat ked sa nato xystas ty..len pozor..su dva druhy stitkov..skusim to cvaknut a dat sem

takze zajem 100%mam

-> Pilot 105: 2-3pary

-> Pilot 105: 1par by som vzal

-> Pilot 105: z nostalgie bych 2 páry vzal
-> Pilot 105: jeeeee konecne to nekdo chce delat...beru 4pary