-> suri: A mě zas loni jeden chlap povídal, že má jednu 200RS za 90 tisíc slíbenou, ze stodoly od otce svýho kamaráda.
Zní to jako pohádka, co? Musím ho zkusit, až pojedu na STK. Skoro ho neznám, jen vím, že jezdil rally a dodneška jednu spoluorganizuje, takže nedokážu posoudit, kolik je na tom pravdy..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapocata renovace Skody 200rs
prohledat
42 příspěvků (zobrazeno 1 až 42) od 01.02.2008 do 15.02.2008, založil/a disco_punk
-> Zazaa: Když mě bylo šestnáct kámoš, spolubydlič na intru dostal od táty knížku kde bylo popsáno jak se vyrábí různé výbušniny. takže jsem začli zhánět síru a vyrábět střelný prach. Pak jsme dělali granáty z lékovek ve kterých byl prach a v provrtaném víčku byla ulomená petarda jako roznětka.
O převrtání plynové pistole a výrobě nábojů s projektilem z plastu ze skluznic z lyží už radši ani mluvit nebudu.
O převrtání plynové pistole a výrobě nábojů s projektilem z plastu ze skluznic z lyží už radši ani mluvit nebudu.
my sme litali na babete a pionyru po pisniku vetsinou tak dlouho nez se to obalilo bahnem tak ze nebylo schopne jet dal :)
pripadne jeden delal motor na kole a druhej sedel na detske 4kolce a jezdili sme po okoli, nasledne sme to vylepsili a pohon byl pionyr a v zimnim obdobi vystridaly sanky tu 4kolku
jeste vypravy na okolni polozatopene louky a pole byla prdel ... clovek zkoncil obcas po pas v bahne :)
nebo pyrotechnicke a ohnove hratky byly pomerne zajimave (v dobe kdy petardy nebyly takze sme pouzivaly benzin, lih, patrony do brokovnice ....) a nebo pozdejsi cesty s ruzne rozkuchanejma autama po polich loukach lesich silnicich ...
jinak nejdrsnejsi ceho sem se uz ale neucastnil bylo na zamrzlym rybniku rozlamat led a schazovat se do vody :)
pripadne jeden delal motor na kole a druhej sedel na detske 4kolce a jezdili sme po okoli, nasledne sme to vylepsili a pohon byl pionyr a v zimnim obdobi vystridaly sanky tu 4kolku
jeste vypravy na okolni polozatopene louky a pole byla prdel ... clovek zkoncil obcas po pas v bahne :)
nebo pyrotechnicke a ohnove hratky byly pomerne zajimave (v dobe kdy petardy nebyly takze sme pouzivaly benzin, lih, patrony do brokovnice ....) a nebo pozdejsi cesty s ruzne rozkuchanejma autama po polich loukach lesich silnicich ...
jinak nejdrsnejsi ceho sem se uz ale neucastnil bylo na zamrzlym rybniku rozlamat led a schazovat se do vody :)
Když mě bylo deset tak brácha kterýmu bylo devět, ta na pionýru dvacítce načadil v asi 30km/h do sousedovýho LIAZu. Soused vyběhl jestli se nám něco nestalo. A my mysleli že nás de zrubat. Odneslo to akorát přední světlo a kaplička na světlo. Pak jsme to potají doma vyklepávali a kitovali aby to táta nepoznal. byl to jeho chrchl. Takhle se bavěj děcka na vesnici.
-> U-Geen: dik-> Max: ok ja nikde nepisem somariny ako niektoiry
-> suri: ale jo... narozdil od Majkiho :-)
-> Bery:
-> U-Geen: já si stavěl motokáry. bohužel bez motoru....segra mě pak tlačila
-> suri: myslim že nemusíš nikomu vysvětlovat svoje zapálení pro věc,ani od kolika se o to zajímáš...stačí když se budeš chovat a psát adekvátně okolnostem

-> U-Geen: já si stavěl motokáry. bohužel bez motoru....segra mě pak tlačila

-> suri: myslim že nemusíš nikomu vysvětlovat svoje zapálení pro věc,ani od kolika se o to zajímáš...stačí když se budeš chovat a psát adekvátně okolnostem

U-Geen 13.02.08 15:42:51 napsal: -> suri: premysim co me zajimalo v 9 letech... asi pohadky :)
to jsme s Tunerem#2 jezdili kolem bytovek a hráli si na kamióny
to jsme s Tunerem#2 jezdili kolem bytovek a hráli si na kamióny

-> U-Geen: nie ja sa fakt o to zaujimam a myslim ze je to aj vidiet....a sused je mechanik a velmi dobry...
-> suri: premysim co me zajimalo v 9 letech... asi pohadky :)
jen aby soused nebyl zemědělec...ehm...
-> strucy: a net mam sotva rok...a hlbsi zaujem o napravy a motor mam tiez taku dobu....ani som nevedel ze virt existuje o skodovky sa zaujimam od 6rokov
-> strucy: nemas pravdu
-> strucy: ake moznosti? sak sa vsetko ucim od suseda a podobne...na nete sa tiez ale nie tolko
OT:
-> suri: niekedy si aj prečítaj po sebe čo napíšeš a zamysli sa nad tým, oni v tvojom vekju nemali také možnosti aké máš ty teraz
-> suri: niekedy si aj prečítaj po sebe čo napíšeš a zamysli sa nad tým, oni v tvojom vekju nemali také možnosti aké máš ty teraz

-> Crestik: -> Zdeněk.: staci

-> Crestik: a nikdy som nepisal take kok..iny ale aj poradil apod. a kde nemam pisat ani nepisem zatial co on tu pise tam kde nema nic neporadi lebo nevie apod. by ma velmi zaujimalo co si vedel v mojom veku????? -> Matt-110R: tebe uz radsej ani slovo nepoviem lebo by to nedopadlo dobre...
-> Crestik: -> Zdeněk.: a to ma byt co? peco mA s nim porovnavate? nikde nepisem take veci ako on ked viem poradim...a ked neviem sa opytam a poradia mne a nie ze on tu iba debiliny vipisuje..

-> Zdeněk.: ajo, už mi večer odchází krátkodobá paměť :-)
-> Crestik: obráceně
Matt - 1994
suri - 1993
Matt - 1994
suri - 1993

-> suri:
Matt - 1993
suri - 1994

Matt - 1993
suri - 1994

mnee bylo to 2006 jinak ten sokromník má jen kaslti nebo celé auto?
-> Yogi55: tak nějak

-> havlik: to ja som sa v 10tich rokoch hrával s angličákmi a ani som nemal potuchu čo to Škoda 200 RS je. Vidím že táto mládež je od nás o dosť viac popredu.
-> havlik: hej a se divis? kdyz mu byl rok/dva tak jezdil v erku s vlajkou a chlastal a slavil ;)
-> Matt-110R: radši nemluv

-> havlik:
ty mu dáváš,ale máš recht 

-> havlik: no vidis sak tieto terajsie deti vedia viac ako dospely skuseny ludia..hlavne tento tu ked vidim co pise jezisi!!
-> Matt-110R: ty krávo ty už si s kamarádam klábosil o erkách v 9-10ti letech ty seš borec.
-> Matt-110R: o tom pochybujem jedna 200rs je v muzeu a druha u sukromnika ktory vie co ma...
hkámoš mě říkal při nákém klabosení o eRkách (cca v roce 2004) že nákej chlap koupil kastli ze 130RS takovou tu rozpláclou nák sem tomu nevjenoval pozornost ale koupil to v Barchvě tj asi 10km od Pardubic je jasné že kámoš tomu nerozumí ale je možné že by byli ještě náké kastle 200rs? byl to prej nákej starej dědek co mu to prodal
-> jerrom: Jednu má Robin no....
-> suri: ja viem myslim ako ze uz su len 2 a jedna z tych 2 je na fotke
-> jerrom: kopie uz jsou snad dokonce 2
A teď jedna kopie, ne?
-> mb136gl: uz je iba jedna v muzeu a jedna u sukromika
no o tej z muzea viem, takze uz su len 2
-> suri: dik za info
tu je ta z muzea
-> suri: dik za info
tu je ta z muzea
-> mb136gl: 3 kusy jeden je v muzeu druhy bol rozbity pri havarje a treti skoncilk v sukromnych rukach..
a kolko bolo vlastne tych originalov???
jesti je to ta Chaurova (kterej ji nedavno opravdu prodal) tak jo :)
Zajimavé
každopádně jim držím palce a fandím ale zároven ve mě nastává otázka zda je to opravdu originál