skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde koupit vyfuk?........................ ...
-> Strnadek: Ten pán se jmenuje Hricina

-> U-Geen: prezentoval jsem Hřičinův vejfuk, a né nějakej dobytek
(je tam napsaný nadávky ignoruj)

to by clovek nerek, kolik se vejde dobytka do jednoho videa (sry za OT)
-> Syny: Když na to nešlapeš, tak to neřve...s denim ježděnim sem problém neměl (akorát už nemam tolik času abych furt někam jezdil a do práce chodim pěšky).
-> Borin: Měl jsem tady zájemce na omrknutí-projel se, viděl že si to drží otáčky cca650, divil se jak to rychle jede...akorát čekám až bude mít peníze (jo a to video viděl-prostě jsem chtěl mít něco natočený na památku-tak to mám a zase jezdim pěkně v klídku)
-> Maxx: jo, chci Saaba 9-3 (akorát sem se divil jak je to líný)
-> Majkl: Točil to kámoš (saskyn ma bejt jako kdo?)
-> VeTëV: Dával akorát kvůli videu (jo a jak je na konci videa řečeno 'něco je asi ze spojkou' - praskla spojková hadice, kapalina vytekla a jel sem tam odsud na laně). Každá sranda něco stojí... jo a převodovka se musela měnit, páč stromeček nevydržel nápor...noa od tý doby už nenatáčim žádný videa-jezdim si pěkně v klídku. (člověk jednou nebo dvakrát zasmykuje kvůli videu a už je z něj navěky nějakej pirát silnic nebo co...)
-> Borin: Měl jsem tady zájemce na omrknutí-projel se, viděl že si to drží otáčky cca650, divil se jak to rychle jede...akorát čekám až bude mít peníze (jo a to video viděl-prostě jsem chtěl mít něco natočený na památku-tak to mám a zase jezdim pěkně v klídku)
-> Maxx: jo, chci Saaba 9-3 (akorát sem se divil jak je to líný)
-> Majkl: Točil to kámoš (saskyn ma bejt jako kdo?)
-> VeTëV: Dával akorát kvůli videu (jo a jak je na konci videa řečeno 'něco je asi ze spojkou' - praskla spojková hadice, kapalina vytekla a jel sem tam odsud na laně). Každá sranda něco stojí... jo a převodovka se musela měnit, páč stromeček nevydržel nápor...noa od tý doby už nenatáčim žádný videa-jezdim si pěkně v klídku. (člověk jednou nebo dvakrát zasmykuje kvůli videu a už je z něj navěky nějakej pirát silnic nebo co...)
-> Psilocibin: je určený, ale to mužeš změřit podle originál svodů na feldu. jenže ti to bude stejně na nic, protože když nepoužiješ katalyzátor tak v tom potrubí bude jiné proudění plynů. Ale to neřeš, prostě to někam mrskni a ono to bude fungovat.
-> Strnadek: no slusne si tomu daval na prdel 

-> Borin: Já,ale myslel, že je místo pro lambdu na svodech určený.Nechtěl bych to navařit někam kam nepatří. třeba aby se nepřehřívala a nebo aby nelhala.
-> Psilocibin: Si je udělej ne ??? sežeň kus schnilýho svodu se závitem, nebo závit změř a kup matici a uprav svody a navař to na ně ne ?
-> Strnadek: kdo to tocil? Saskyn? mi ten jeho hlas tam je povedomej :))
Mám motor z feliny v rapidu i s jednobodem a potřebuju na něj svody i se závitem na lambdu. měla by to být 135ka.
Seženu takové svody???
Seženu takové svody???
-> Borin: jj uz o tom vim ale dik za ot

-> Strnadek: ty woe to je moc pekne ty to budes prodavat?

-> Strnadek: No teď když to chceš prodat tak bych sem tohle video moc nedával

Číslo na Hlušičku někde budu mít, pokusím se ho najít, jen si připrav trošku víc bankovek nez na Hricinovo svařence :D
Jinak, pokud se nakonec rozhodneš pro Hricinu, tak si dej tu práci, zajeď si za ním osobně a vyber si svody, který pasujou a když už budou pasovat, tak ať nejsou příliš nakřivo.
Občas se stává, že mistrovi trošku ujede ruka a pak je to na dlouhý lokty
Jinak, pokud se nakonec rozhodneš pro Hricinu, tak si dej tu práci, zajeď si za ním osobně a vyber si svody, který pasujou a když už budou pasovat, tak ať nejsou příliš nakřivo.
Občas se stává, že mistrovi trošku ujede ruka a pak je to na dlouhý lokty

-> Strnadek: Hele a nerve te to v provozu jako svine? Jinak se mi ten zvuk libi, ale na denni jezdeni asi nic moc co...?
-> Strnadek: Tyvoe tohle video sem hledal 

-> Aladin: -> Petr105l: no a nejaky webovky ma?

Tak, tak raději od Hlušičky 

raději od Hlušičky... 

-> Nwkt: dekuji

treba webovky Hriciny?ma nejake?

cus koluci chci si koupit 4in1 a pricak mate na ne nejake webovky ?dik jo prosim hlavne ne demon-kolin....