skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
desing škodovky"
nemohl by mi nekdo poslat tenhle vobrazek na tuneni v plnym rozliseni na mail? diky
nevite kdo rysoval design 742.x ? Ci nejaky clanek o tom
-> jezkos: Já jestli budu stavět někdy 120S tak bych to chtěl nák výrazný ale jednoduchý tohle sem dál na rychlo jestli se ti to líbí moho předělat

->J.TuneR: kdyby sis přečet celej můj příspěvek tak bys věděl že to vim že se tady řešej válečné barvy 1000 ale tohle taky patří do desingu škodovek 

-> Bohyn: Ted jsem nepochopil souvislost a proc by to melo patrit do tohoto tematu kdyz se tady jedna o lak 1000mb ?????????

Sorry že sem vkládám tuto mou teorii a fotku Felicie když to bylo věnované válečným barvám závodní Š1000MB ale přesto mám pocit že to dohoto tématu patří.
Dnes jsem na auto nadvala 5. dveře a když jsem se na auto zadíval ještě když jsem neměl upevněnou origo ,,stříšku'', tak mi to přišlo docela zajímaví co takový malý kousek plastu udělá s designem zádi.Hned zád vypadá kulatěji a než abych si tam sehnal tuningovou stříšku, radši bych zavařil dírky po šroubcích a zahladil prohloubení.Ostřikovač bych zachoval ikdyž přemýšlím že by šel možná stěrač pryč ale asi né páč je to přeci jenom věc praktická.
Možná to někdo na feldě má tak mě prosím upozorněte kdyby náhodou.
Dnes jsem na auto nadvala 5. dveře a když jsem se na auto zadíval ještě když jsem neměl upevněnou origo ,,stříšku'', tak mi to přišlo docela zajímaví co takový malý kousek plastu udělá s designem zádi.Hned zád vypadá kulatěji a než abych si tam sehnal tuningovou stříšku, radši bych zavařil dírky po šroubcích a zahladil prohloubení.Ostřikovač bych zachoval ikdyž přemýšlím že by šel možná stěrač pryč ale asi né páč je to přeci jenom věc praktická.
Možná to někdo na feldě má tak mě prosím upozorněte kdyby náhodou.

Rumman
daj tam este slovensky znak a parada budes mat umna velke +
daj tam este slovensky znak a parada budes mat umna velke +

->J.TuneR:no myslel jsem jak by to vypadalo,kdyby tam byl jenom ten znak v tmavě modrý barvě a třeba modrý kapoty?
Rumman:Nekomu se zalibili MIMOvi kola 

->J.TuneR:no myslel jsem jak by to vypadalo,kdyby tam byl jenom ten znak v tmavě modrý barvě a třeba modrý kapoty?
-> J.TuneR: To už je ale moderna, ne?
Mě se tady zatim nejvíc líbí-> Holda 21.01.08 20:06:48:

-> jezkos: jakou barvu mas na mysli? Muzu predelat..
-> Holda 21.01.08 20:06:48: Tohle je super
A ta znacka

-> J.TuneR 23.01.08 13:55:55: to se mi lííííbí
ten znak škodovky na boku vypadá dobře,jen by to chtělo vyvézt v jiné barvě
majitel nevi co chce
ale naky navrhy ma udelame virtual 

-> Majkl: dik
Jeste by se k tomuhle mohli hodit kola s bilym limcem a zeleny paprsky, ale tady se jedna jen o lak, ze?

Jeste by se k tomuhle mohli hodit kola s bilym limcem a zeleny paprsky, ale tady se jedna jen o lak, ze?

-> J.TuneR: to je super

-> Holda:
Pěkný fakt krása 

-> jezkos: Jo, a kola jakýkoliv jiný, jen né takhle tmavý 

-> jezkos: Co použít zbarvení z nějaké jiné závodní škodovky? 130RS, 130LR? Nevim, možná by to vzhledem k jiným tvarům auta vypadalo blbě, ale možná by to nemuselo být tak špatný? Prostě klasické známé barvy, jen na trochu starším autě 

-> U-Geen: vidím že máme rovnaký vkus...presne tak som chcel vždy moje favo lakované
..akurát tej čiernej osm tam dal trochu viac a z bielej bola krémová

-> andre: jj... a jeste vylestit limecky kol, pripadne dat do stribrne barvy
-> U-Geen: takto? odmysli si tie čierne kapoty, to sa mi už nechelo bieliť

-> jezkos: kdybys to dal cele do jedne barvy (bile) a nechal ten cernej pruh vespod ale porsche, tak by to bylo cupr.
-> andre 20.01.08 13:03:27: pekny napad

-> jezkos: Tak v té době nějaké divoké kombinace nebyli max černé kapoty a nějaká reklama