skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
u nás na vrakovišti
-> CHIP: ted ale podražily. majitel je taky takovej zapálenec do aut a plno jich má stranou aby zrály
-> Tomaso435: Hmm .. bral jsem tam čidla na palivo do nádrže 2 kusy, palivoměry 2 kusy, teploměr 1 kus, tachometr 1 kus, karburátor 1 kus, nějaký další pičovinky .. a platil jsem 400 Kč .. nepřišlo mi to nijak přemrštěný.
-> Tony Outland: Hjondé a Škoda na jedné nálepce. Myslím že z toho by se soused z Boleslavi osypal, kdyby to viděl 

-> Tomaso435: neboj maska byla to první co jsem bral , kdybych si kokot nepořezal ruku o sklo tak šli aj lišty 

-> CHIP: od nich nic . chtějí za to dost platit :-D
-> Pavel P.. 05.07.15 23:51:11: -tvl cervene Ero primo uprostred :P www.google.cz/maps/.../da
ta=!3m7!1e1!3m5!1sfjyUAXas
-dQRFDnhbLI00A!2e0!6s%2F%2
Fgeo1.ggpht.com%2Fcbk%3Fpa
noid%3DfjyUAXas-dQRFDnhbLI
00A%26output%3Dthumbnail%2
6cb_client%3Dmaps_sv.tacti
le.gps%26thumb%3D2%26w%3D2
03%26h%3D100%26yaw%3D153.7
9071%26pitch%3D0!7i13312!8
i6656!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl
=cs
-> Tony Outland: vočesat o lišty masku a kouknout po zadích opěrkách jak sou na tom...
-> CHIP: Kámoš má twingáče, sice bez střechy, ale jinak si to auto nemůže vynachválit...
-> CHIP: strecha dobra
Auto naprd .. ale hele jakou má pěknou střechu ..
www.kovosrot-autovrakovis te-kiwek.cz/rubriky/.../au to-504
www.kovosrot-autovrakovis te-kiwek.cz/rubriky/.../au to-504
-> Pavel P.. 05.07.15 23:51:11: to teda je. Jinak u té mé fotky: jsou tam vozy, které na první pohled nevypadají špatně, ale dlouhé stání se na nich hodně podepsalo. Takových 95 % skončí na vrakovišti...
-> FrantaM: a co tohle? odtahový parkoviště v Dubči... to je teprve skanzen
www.google.cz/maps/.../da ta=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s 0x0:0x0?hl=cs

www.google.cz/maps/.../da ta=!3m2!1e3!4b1!4m2!3m1!1s 0x0:0x0?hl=cs
a tady je výřez, je to focené z okna, takže se za kvalitu omlouvám...
Nevím, kde to dát jinde. Kousek od mého bydliště je odtahové parkoviště, kde dávají vozy z parkingů letiště. Některé vozy tam stojí déle, než tři roky. Posuďte sami....
-> m8rinek: Tohle videt a neodjet s tim? Tezko chapat. Koho zajimaji konkurencni nabidky pokud jedna naprimo. To mas pravdu.
-> babus 26.06.15 18:35:42: no kurva 

-> babus: Měl jsi nabídnout víc ;)
-> m8rinek: někdo si to má jít obrat, měl jsem přijít dřív

-> babus: No ty vole, hlavně z toho oloupej kola a sedačku!!!
-> babus: tvl..tie kola na tej zelenej...

-> Zeke-ten šestý 27.04.15 20:46:54: záchrana nebyla možná? 

-> Tony Outland:
hodnééééj

-> Tony Outland: Aha. V tom případě mne zmátli nerezy kolem zadního čela.
-> Tomaso435: Masky klasika , neboj kdyby tam byly nějaky zajimavy tak je vemu
-> Enggik: Nee už to byla MII

-> Enggik: Nee už to byla MII
-> Zeke-ten šestý:
Ten vypadá hodně slušně.
-> Tony Outland: hmm, a GLSa nejspíš M1ka. Jakejpak asi měla interiér

-> Tony Outland: hmm, a GLSa nejspíš M1ka. Jakejpak asi měla interiér

-> Tony Outland: nějaký masky na fávo nebyly ?
-> Marty227 28.04.15 22:52:32: to je vcelku jednoduchý, lidi drží při životě to co maji, jiný nekupujou kvuli přepisům s eko, takže se jiný neprodávaj a končí ve šrotu
-> Zeke-ten šestý: po cestách jazdia také ludry.. a niekto vyhodí toto nechápem 

-> Zeke-ten šestý: v celku slusnom stave
-> Radek Retro eLeSo: a jakou má takové auto hodnotu, pokud to tam všechno bylo od originálu v kombinaci s 1.3 motorem??? Já jen jestli by to nestálo za záchranu. Teď nemyslím hodnotu v penězích, ale jaksi "historickou" 

-> Domajz: klame fotka.......viděna naživo a nic moc už teda
-> Felinka 1.3mpi 14.04.15 20:25:10: vypadá moc pěkně, ani není prohnilá :(
-> Felinka 1.3mpi 14.04.15 20:25:10: a nejen se servem,měla i ABS,alarm ale nic použitelnýho
-> Přema: je to na vrakaci,kousek od nas...
nektery kousky tak jsou ještě docela slusny,a ty si majitel nechava na renovace,asi nakej sberatel ukazoval mi sbirku asi 30aut po renovaci...
nektery kousky tak jsou ještě docela slusny,a ty si majitel nechava na renovace,asi nakej sberatel ukazoval mi sbirku asi 30aut po renovaci...
-> Felinka 1.3mpi: tak hodně štěstí ať tam vydržíš 

tááák a pokracovani priste,jdu do práce...
a nakej votuzenej rapid,predni svetla mel z bory,nebyl nekoho zdejšího...
-> Felinka 1.3mpi: sakra kde to je ? jedem tam!!!!!