-> myschaak AZNP K.Hora: Nepoužitelný...absolutně komplet kastle na sračku...jak když to stálo několik let někde ve vodě...Ale jeho kousek bude na mím rapidu...3/4 zadního blatníku :-)
ještě tu je blízko jedno autoprakoviště, je tam fakt hoodně škodovek, třeba tam jednou jsem byl u toho jak rozebírali 120 GLS M fajt pěkná, tůle tam zase byla položená 105 s podběhama bez rzi.
hmm, tady u nás rozstříhali páni hasiči škodu125l, pokud má někdo zájem o 5q zaraženej v zemi přijeďte si, nejvíc jsem se vyokounil když tam byli uplně nový brzdy a oni to tam položili na zem...
u nás počas prvého kola šrotovného, bola krásna, bez hrdze, keď som ju videl prvý krát mala len trocha pokrčenú strechu a stála aspon trocha dôstojne na kolesách, keď som prišiel o týždeň bola už takto
-->Z.Korky Tý je taky velmi škoda většina těch zachovalej stejně končí ve šrotu..........a že baba se klepala nad odhlášením bych jí vynadal že takový zachovalý auta tady nemaj co dělat.......
Kapota,lemy,dveře,zadní víko vše v pohodě.Opravdu je to špatný když se takhle rušej veteráni.Asi maj nějakýho novýho hiundaye,bo něco podobnýho co je šetrnější k ovzduší.
Kapotu bych vzal,ale mám tam odsud z před tejdne jinou za 200.
Za tuty věci včetně těch chrom.nárazníků se zbytkem silichromu na nich za 400.
-> Z.Korky: preco to nemozes ani predat a zobrat to ? kua to je na chuja veru ... ved ked to odhlasis tak to musis hned dat do srotu ? nemozes si to nehat na dvore ??? odhlasene ... ci ako to je u vas ...