Napiš djmasovi žádost o registraci.
Vidím v tobě potenciál. 
skoda-virt.cz/cz/.../1696 76-klub-sracu-1?poffset=80 ...

Vidím v tobě potenciál. 

páč mě bylo
a jsem hapy jak 2 grepy
...takže písek, zinek, komaxit, doshánět zbytek dílů a složit
jsem tu sadu na to vytahování kupoval když jsem demontoval rámečky světel..ale teď bets netuším kam jsem to dal

jak se jmenuje taková ta sada co se "navrtá" jak závitník dovnitř toho šrubu a pak se to tam kousne a vytáhne s tím??

takže z toho jsem soudil, že to asi bylo zinkovaný dodatečně

to fakt bylo z výroby? já měl za to, že v té době se nezinkovalo nic..ani ta nádrž..
..takže to měděný nalomený uprostřed ...do řiti s tím...

... Ale řazení o trochu tužší a s menší vůlí. 

Ještě mi chybí ty věci, které jsou na těch nerozebraných ramenech a je to finito...

Nikde není žádná značka jak u těch nových, která barva jde kam

nápravnice mimo ramena...ou jeee...ale bude se řezat matka od tyčky řízení..stržený závit

Škoda, že se to nedá aplikovat na celý auto. 

Na rozdíl od pozdějších nelepí a mám ho úspěšně přetřenej akrylátem. Sice se nemá používat na Plastizol, ale problémy s tim nemám, nepraská to. Dost možná je ten Plastizol už prostě dostatečně tvrdej za ty roky.

oškrábáno ručně kartáčem... (ta jedna podložka je odfláknutá, vím)...ve skutečnosti to vypadá líp. Ještě to pak vymáchám v odrezovači a protáhnu v kartáči na vrtačce...Neví někdo čím se to patlalo tehda? Na některých šroubech je taková černá plastová barva a nejde to skoro sundat. A pod ní je šedá a ta už vůbec....jo a ty šroubky jsou 10k jak tu kdysi někdo řešil...je to na nich napsané