-> David29: no a to mě pěkně štve, to tvoje kopete vždycky když se mi změní stav třeba na CHVÍLI PRYČ nebo N/A a ty jsi online tak to pořád vyskakuje že se zajímáš o můj stav a to mě trošku prcjů
-> stika87: unava zapracovala. Sme byli utahani akorat spat se nam chtelo, natoz este nekam jet. To bylo tak zraly este na mikrospanek Ale stejne nejvic nasrana byla moja pusina byla na nakupu, uplne nejvic chystala proviant a proste se chystala na pobyt tam pak sme nejeli
-> gabo000000: tyyy woe, mrzi me to, ze sme nebyli. Byli sme s Vrbou domluveni na 6 v olomoucu. To sme ale nestihli dodelat auta, tak Vrbu nechali jet samotnyho a rekli sme si, ze pojedem v 8. A pak nam Vrba zavolal, ze se akce presouva a jeji osud bude nejisty. Tak sme to nakonec odpiskali. Ale zase sme usetrili za cestu a udelali spoustu prace na autech :-)
-> David29: já mám svejch 103 kilo při 186ti centimetrech a sem spokojenej, ale jestli ti přijdu hubenější tak dík a ty něco děláš?? maximálně sem tě viděl jak se válíš u hasičů na nosítkách a děláš figuranta na nech chudáka Gabo000000a bejt, a přiber taky dyť ty musíš být strašně utlačovanej
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to je dvojka jak já s Tampajsem