synchrony to má...nuda

synchrony to má...nuda

ted to nešlo nastartovat se všim se vždycky muselo zahejbat aby to naskočilo a když to naskočilo dal si za 2 tak to najednou jelo dozadu a instruktor začal řvát kurva kurva ten motor zase naskočil na špatnou stranu
nebo to zase nechtělo chcípnout tak se to muselo vždycky zadusit motorovkou
s radostí na to vzpomínám a zase bych se projel docela prdel to byla

, v 18ti letech jsem nechápal, jak se můžou na normální silnici vyhnout dvě auta, teď ten pocit zažívám znovu

dalky paradne sviti, ale bez nich to vypada rekneme lip a tak no. Ale ty chromy uz tam nejspis davat nebudu. Zustanou na ouzu 

já vyházel tolik věcí a ted toho lituju že sem si to nenechal

Ale zarovem i odpoved proc se to ma zajistit. Aby prave nevyskocilo axialni krouzek z te drazky. 

len som chcel vedieť prečo sa to má axiálne istiť, to je vsjo.

Pred tim, nez dotahnes remenicu se podivas, esi ti spravne sedi axialy, pripadne je spravne usadis a dotahnes.

Toho myho einhella sga 131 sehnal tata (bez toho bych asi nemel sade a muj zivot by se ubiral naprosto odlisnym zpusobem) od jenoho mistnoho klempire-ozralce jako vrak. Nechal to zrepasnout a ja to ted este vylepsil elmag. plynovym ventilem a kovovym bovdenem. Nekdy mam pocit, ze to svaruje paradne, jindy nejsu schopen udelat kloudnej svar.

( njn favo
)

presli sme bez problemov :) bol som ja a bracho nato ze to bola moja prva emisna kontrola bolo celkom super :) stretol som pana co bol so svojim kabrioletom feliciou :) ma doma cez 10 kusov aut od tatier az po skodovky ... skratka najvacsi magor akeho som stretol ....
ten clovek je chory

Ale verim... alfy fajn :-)

Boduju taky rucne, pac tam nemam na to funkci
Ale co jsem delal s argonem, tak taky vse sam a nic programovatelnyho... Ale ty jsi mnohem dal jak ja... ty moje svary
No... ale nemusim je vetsinou brousit pul hodky 

Jinak nevim jak je na tom Iskravar, snad vydrzi