Na jednu stranu vraky na cestach sa nepacia ani mne....a ze ich je... ale toto je uz dost silna kava.
Strasne sa tesim ked pojdem zo 100kou , sice vsetko nove ale na brzdy sa doslova tesim...

ja jen jednou v zivote dostal na mesic (nesmyslne za vinko na mtx roa - jel jsem na stk, kterou jsem neznal, protoze na moji meli zavrene)

jinak casto, co tam videji nove, tak mi pisi do lehkych, ze jako jsem si to opravil az po stk

Myslím hlavne veci, čo nebijú do očí, keď po nich vyslovene nejdeš. Ja si nepamätám, že by niekedy kontrolovali iné veci ako svetlá, brzdy, vôle náprav a vizuálny stav podvozku.

..a už vidím tu radost jak doma dávám pružiny do trouby 

všechno to je na té kapotě jsem poctivě dřel a čistil osobně kartáčem na vrtačce...fotky jsem tu už dával...a všechno se to chytlo nádherně jenom šrouby a podložky ne...nechápu proč...oškrabaný to bylo vzorově...
..jinak vzadu si můžete všimnout jak mi dokonale udělali "žlutý zinek"
stejně jako na těch osách...podle nich je to žlutá

je tam pár míst, které jsem přehlédl, které ještě musím trochu upravit kartáčem, ale jinak docela slušné...nějaké ty černé fleky od závěsů se tam taky najdou..ale nic extra

Natož aby to rozhodovalo o tom, co bude v emailu vyplněné. Existují nějaké vyjímky, ale v zásadě si tam prostě můžeš napsat co chceš. Není to žádný black magic hacking, je to fakt to samé jako když si napíšeš co chceš do adresy odesilatele na dopisu - taky to nikdo nekontroluje.

/ 

Když vyplníš žádost a odešleš tak pak dostaneš platební informace.

Během pár hodin jsme měli kompletně plné schránky a já volal pomóóóc a ať to zastavěj.