..mi ked sme isli 5 v nej ...v pohdze dala 150hm/h ..a furt v lavom pruhu len sem tam sme sa zaradili s5 do praveho ked isiel nejaky Medak alebo Bmw :D....a ty co sme ich obehovali len tak cucali

..mi ked sme isli 5 v nej ...v pohdze dala 150hm/h ..a furt v lavom pruhu len sem tam sme sa zaradili s5 do praveho ked isiel nejaky Medak alebo Bmw :D....a ty co sme ich obehovali len tak cucali

absolutne nechapacky

mi sme raz obehli ....Super B na nasej 120-.cine
..ale dost sa vliekla to musim uznat

ako ked som ja pretekal s audinou ... na kile
pako ... a ja ze preco tak tazko mi to ide a to rucka zatiahnuta ...

a co ty v praci?to jo sedi, no a ja v praci dobry, akorat muj traktor dojezdil - nejako se zkurvil
nejdrive zacala prevodovka ale to rikali ze je jeste dobry a ze do zimy to musi vydrzet a najednou cvaka v motoru myslisi ze ventil, no ale kdo vi - snad to pude rychle......

.... já mu nevěřím

a o renovaci si může nechat zdát, viz memfise rapid 

možnože v tom motore nakoniec predsalen nejaký ten výkon ostal 

...moje první a poslední auto jiné značky než škoda...o víkendu ho budu muset zapít,byl to dělník...100000km si s náma prožil
tak kamaratke ... a co nevedela ona ? ked si ty musel a este aj nakricala na teba ....

škodka s dobrejma tlakama by to měla ustát

kolko noh

To je to sami jako nas ucili v autoskole rozjizdet se bez plynu na volnobeh... Do dneska nechapu k cemu to je dobry, teda krom toho, ze motor dostane tak 500ot/min, je podtocenej a kdyz je kopecek nebo se spojka pusti malinko rychleji, takto zdechne...

a co ty v praci?
to neudelal filous ten to jenom prevadel.....

no na taku chodim aj ja