-> dragon_cb_cz:
No počkej, já během tý banální opravy desky dneska málem vytek. Nejdřiv mi pořád všechno padalo z rukou nebo ze stolu, furt jsem něco hledal, klepaly se mi ruce, potil jsem se protože jsem předtim přijel na kole, pak jsem zaboha nemoh dostat zbytky cínu z prokovu právě pro ten osminožičkovej LNK, malej vrtáček jsem nemoh najít, kalafuna byla kdesi v krabici s trafopájkou, kterou se mi taky nechtělo hledat.

Alternativní pokusy o zprůchodnění selhaly. Nakonec jsem pln vzteku musel onu krabici najít, celý to kalafunou oblemtat a měděnou tkaninou to povysávat... stejně se mi to nepodařilo udělat všechno, tak jsem to pajcoval malým hřebíkem, když jsem ho chtěl ohnout, aby se mi s ním líp vrtalo, tak mi v ruce prasknul.
Tisíc hoven o ničem, ale když je drobností fakt mrtě, v kombinaci s na úvod triviálně vypadající činností, jejíž časovou náročnost jsem odhadoval asi na 5 minut a byla z toho minimálně hodina, tak člověk dokáže jít vytočenej docela do běla. A nasranej vlastně akorát na sebe.
E: na tý Gorenje jsem dělal úplně to samý, jen ta deska byla o něco jinačí. Tam to šlo na první pokus všechno v poho. Jdeš na jinej případ toho samýho a poser jeden za druhým.