-> dominique: to si musis nastavit podla seba, manual beriem vzdy ako nejake doporucenie + navod a doladim podla seba ako mi to pasuje ;) mne na favu to tiez tak neslo
-> Tommyk: Nemal som to na zdviháku tak neviem.Ale išlo to tažko.Takže ako píšu v manuály 3. zub záber, 7. zub konec - je pre mňa úplne nereálna pretože sa mi netočia kolesa pri tomto nastavení
-> minno: A keď je ručná dole(nie je zatiahnutá) a hreje sa mi to kolo ako na to?Pretože som to mal nastavené 3. zub začne zaberať 7 full brzdí.Pri tejto kombinácii sa mi po 20km zohrialo tak koleso,že som sa o bubon značne popálil
-> minno: Favorit.Asi som maďar(nič v zlom) ale prvý krát počujem nadstavoval/nastavoval .Takže zajtra opäť hupnem na to pretože brzdi úplne hore a pravé koleso sa prehrieva .Kurnik som ja fušer
-> dominique: počkaj, takže nie nadstavoval ale nastavoval? no to mi kameň zo srdca spadol, ja že si už nadstavoval buď lanká alebo páku ručky lebo sa ti zdali krátke
Aké auto? Obvykle 2.-3. zub aby už mierne začala šúchať brzda a 5.-7. zub musí brzdiť naplno.
-> dominique: da, na mokrej ceste cuvas a zabrzdis ruckou, ak auto nikam neboci tak je to OK, alebo ptm este sme to u fava robili tak ze som na sterkovke pri pomalom pohybu dopredu zabrzdil a podla stop doladil
-> Kaprof: já mám hliníkové taky ale jelikož mi zimáky ucházej a já je musím každej týden dofukovat tak mi sundávat jdou díky bohu že už mám letňáky a ty neucházej
-> tonek.favo: taky mam v planu udelat si podobnou aktivni bezpecnost jinak v klidu ja jsem pri vymene zarovky stropniho svetla pravidelne skrtal sroubovakem o plus a minus takze jsem spalil jen tak tri pojistky
Já sem si dneska vyrobil prvek aktivní bezpečnosti Jen musím sehnat červený žárovky, ty momentálně nemám. Bohužel se mi přitom všem elektrikaření a hledání(+) podařilo přepálit asi pojistku alarmu, pač nefunguje jak má. Mě se nikdy nepovede nic na 100pro