Tata mi schrastil ten medeny sprej na svarovani. Tak jsem to zkousel. Svaruje se s tim hodne dobre, akorat nastaveni svarecky musi byt o dost jiny oproti cistymu plechu. Tyhle 3 svary vpravo uz byly ke konci, kdyz jsem to nastavil. Zel prirode to je na druhy strane pertlu, pac na ty spravny uz doslo misto
-> Fén: Se podelali ne? Tam by meli tu cestu udelat celou novou...
Ale kdyz sem videl jak spravily 10cm hlubokou diru u nas, tak se uz nicemu ani nedivim... Hodili do ni asfalt tak 8cm vrstvu a tim to haslo... Z 10cm hluboky je ted "jen" 2cm hluboka -> opraveno...
-> Fén: no ty jo huste! :D podobne to vypada aj u nas s tym, ze ked som na jednej diere prerazil gumu a ohnul disk (samo som sa bol stazovat) tak to behom par dni zalatali ale teda to je jak keby clovek jel po tych tyckach na rebriku ...
-> matoo: Už to je takhle rozfrézované třetí den a neustále tu prší, tak pochybuji, že do příštího víkendu to stihnou. Jenom nechápu proč zrovna začali tou lepší stranou.
-> David29: nezrusil, az sa znova regnes tak to tam zrazu vsetko zazracne bude take ake si to tam nechal :D na to je nejaky speci postup to fakt zrusit
-> aDAm: Stejne me ceka jeste minimalne jedna vsrtva tak to domaznu, to neni problem. Na fotce je ten kastlik bily jen proto, ze byl cerstve natreny tim zakladem.
-> aDAm: Tam byl cerstvy zaklad, ale modrou tam asi ani davat nebudu. Jsou tam dost kysele podminky, takze si myslim ze by to slezlo. Stejne jako sleze i ten zaklad...