skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo z toho si nic nedělej já krom prvomajovyho průvodu škodovku absolutně nestiham takže letošní sezonu už jsem odpískal

-> petr s: jo syna...kuchám fávo,otcovï stříkám kolo,do toho připravuju chodník+drenáž kolem baráku,čeká mě fábie-tk+e tudíž silentbloky,těsnění pod hlavozu asi....digestoř,baterie,l
išty k linu....nevim kam dřív...ale musim to letošní překvápko s gls uskutečnit a na doksy vyrazit v plný parádě....

-> myschaak AZNP K.Hora: Nekecej dům je postavenej tak vyrábíš syna a nemáš čas na internet
-> petr s: nevim co s penězma...znáš to

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak proč sis nechal zapojit internet
hoši hoši....mám nabitej program že ani na virta se nedostanu))) a to jsem ještě nešáhl n GLS se kterou plánuju za dva týdny na doksy,želiv a tak....

-> čert: paradni ;)
jinak ja si hral kvalita fotky na prd
jinak ja si hral kvalita fotky na prd
-> čert: veľmi pekné

-> Gemini: to bude časopis, který si určitě koupím
konečně tam bude pořádné auto

-> Tuner#2: kukol som sa do mejlu, pre upresnenie je to redakcia Autosport & Tuning
jo zije, a je porad v praci...
-> David29: Jen se přestal projevovat, viděl jsem ho naposled cca před dvěmi měsíci, ale nedávno jsem s ním něco řešil
-> FORM: Právě že se řešilo na GW že se po ňom zem slehla...
-> Nwkt:
-> Nwkt:

-> David29: To, že se shovává před věřiteli, ještě neznamená že umřel 

-> David29: Jak zase? Žije pořád 

-> čert: Paráda-)
-> Zeke-ten šestý: Hele, takže Matej zase žije?
-> Zeke-ten šestý: Hele, takže Matej zase žije?
-> doly120: jojo, ale sedet na mokre sedacce...dal sem si na ni tedy igelit a to mi zase pripadalo, jako kdyz jedu v novym aute abych neuspinil sedacky :D
-> Nwkt: kdyby jen HTTP :D
-> Zeke-ten šestý: Koukám okna dole,vzadu trojuhleník.. takhle sme tahli i tu oranžádu,která byla ,,pojízdná,,
Akorát ted je už teplo

Akorát ted je už teplo

-> havlik: To tam nechali rovnou obě ne 

-> Nwkt: Modrej anděl vozí všechno stačí zavolat

-> Zeke-ten šestý: To je ta LPG HTTP? 

-> čert: hezký
Jinak já dnes dokončil opravu brzd, nový hadice dopředu, jedna trubka, zadní prasátka, nová kapalina a seřízení ručky. Jo ještě sem sundal vejfuk, zejtra přijde novej, tak ho tam hodim a konečně se snad taky projedu
Jo a díky Tomášovi, bez něj bych to všechno takhle rychle nezvlád..
Jinak já dnes dokončil opravu brzd, nový hadice dopředu, jedna trubka, zadní prasátka, nová kapalina a seřízení ručky. Jo ještě sem sundal vejfuk, zejtra přijde novej, tak ho tam hodim a konečně se snad taky projedu

-> Gryzly: Jo to je možné, že jde o obecné pojmenování to mě nenapadlo.

-> Tuner#2: Je možný že to Gemini napsal malým písmem naschvál, a tak se jedná asi o nějaký český tuningový časopis, než o Tuning Magazine.
-> Gemini: Tuning magazine nemá se Škoda speciálem nic společného, to je záležitost Autosport a tuningu.

-> Gemini: konečně dostali rozum :)....a dají tam pořádné auto
MAXI dostal pozvanie do CZ tuning magazinu (asi skoda special 2) hadam to vyjde

-> jarda.u1: Taky doufám...Doksy za deště ....to by asi nebylo to pravý ořechový.No uvidíme

-> zidlik: Tak nemysli...vymejšlíš blbosti 

-> Borin - Král tuzerů: si myslim...to by se mohlo téma co jste dnes udělali přesunout do hádek

-> bibendum30: doufam,ze na Doksech chytnem lepsi pocasi....
Dneska jsem zajel cestou z dílny na pokec s Jardou (nick - jarda.u1 )
Super návštěva ...teda až na to počasí,ale dobrej pokecík o škodovkách a tak vůbec
Dokonce si blejsknul i mojí princeznu LR

-> Radek Retro eLeSo: 

-> Radek Retro eLeSo: ja to tak nemusim vidět, to je prostě fakt. pokud někdo chce vyjádřit svůj názor na nějakou věc, není nutné aby byl v dané profesi/oblasti "profesional"
-> Borin - Král tuzerů: třeba se to někde povede a pokecáme

-> aDAm: když to tak vidíš.............
-> Radek Retro eLeSo: nepotřebuju být hodně "znalí" abych mohl vyjádřit svuj názor.
-> Radek Retro eLeSo: Já nerad skáču do řeči
No asi se už jen tak neuvidíme...já už pojedu letos asi jen 2x rozkoš a konec...

-> Borin - Král tuzerů: si klidně měl přijít a vložit se do rozhovoru,voni by to pochopily a odtáhli
,snad jinde

Matthes, záškodník z TechWebu 02.05.10 20:59:02 napsal:
→ petr s: Hodne ridkou no. Ale treba Tampik mi rikal, ze
kdybych mel 2dcl barvy tak mi to bude bohate stacit na oba blatniky a asi
zbyde. Me se to zda nemozne
se vzduchovou pistolí nic nemožnýho
→ petr s: Hodne ridkou no. Ale treba Tampik mi rikal, ze
kdybych mel 2dcl barvy tak mi to bude bohate stacit na oba blatniky a asi
zbyde. Me se to zda nemozne

se vzduchovou pistolí nic nemožnýho

-> Radek Retro eLeSo: Jsem se za tebou chtěl stavit, ale vždycky když jsem šel okolo, tak jsi s někým mluvil a nebo jsi byl pryč...
petr s 02.05.10 20:45:57 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: Váleček udělá
lepší lakTo každopádně...horší už je jedině pistole na vysavač

→ Matthes, záškodník z TechWebu: Váleček udělá
lepší lakTo každopádně...horší už je jedině pistole na vysavač

-> aDAm: ty jsi zřejmě hodně znalí člověk co se týče názoru na auta...
-> Borin - Král tuzerů: kuju
,sem nečekal takový umístění...

-> Tomaso435: Jo presne tu mam 

-> suri: Ono to chce poradnej kompresor, aby ti tam neprskal oil