Ale aj tak sranda, že je to jeden výrobok a každý kus má aj tak iné rozmery....ako to vnútorné zahĺbenie, tak aj zvonku tá vypuklina....Teória píše, že ustaviť tesnenia tak, aby nohavica po namontovaní voľným pádom postupne klesala v kĺbe dole a bola bez axiálnej vôle. Prax - na jednu stranu dáš x tesnení a aj tak to ide z tuha, na druhú stranu nedáš ani jedno a je to voľné

Ináč prevodovka od sixtu jazdí a ide krásne a je tichučká, akurát dvojka je ešte taká trochu hlučnejšia, ale tak zatiaľ to má najazdené prd....snáď sa to ešte jazdením ustáli.
Najväčšie prekvapenie bola spiatočka - o tej som ani len nerozmýšľal a stíchla úplne.

A to nohavice polonáprav mám nové (1-2 roky jazdené). Takže nová nohavica, nové veko diferáku a nešlo to dohromady..... Som musel pracne hľadať inú jazdenú pukličku s rovnakým zahĺbením pre vymedzovacie podložky ložiska diferáku, aby to sadlo dokopy a nerozhodil som si diferák.....Našťastie na jednej z troch iných pukličiek čo som doma mal, to zahĺbenie z vnútornej strany presne sedelo a nohavice bola bez vôle.....

po troch brutalnych cisteniach kazdeho koberca sa na to uz dalo aj pozerat ale fuj, uplny sajrajt, 20rokov sa toho nikto nechytil…