šel sem do správního řízení...kámoši měli schovku po hradci s autama a pozvali ktomu fízly....sraz byl na lesnim hřbitově, tak sem tam jel malinko pozdějc a přijedu tam a fízllové je všechny zastavili a kontrolovali jim auta,zaparkoval sem a zachvily na me fizl at mu ukazu doklady potrebny pro provoz vozidla a ridicak...tak rikam ze nemaj narok ze to tam jenom stoji,povinou výbavu atd a zacli dira v prahu,tece ztoho volej sjety levy zadni kolo...tak proste sem sel do spravniho...nemuzou me dat pokutu za to ze je auto nezpusobily kdyz jenom parkuje...pak ten jeden at se postavim pred auto ze si me stim vyfoti tak rikam nemate narok pak me zacal tykat-postav se pred to auto...tak mu řikám co mě tykáš a von na mě ty blbečku...to už sem myslel že po něm vystartuju,pak přijel nákej chytrák vod dopraváků a začal to hrotit..takže závěr je takovej že práh sem is prokopnul až na místě,kolo bylo za jízdy vpořádku a volej na zemi pod autem neni z myho auta...když mě řek že sem blbeček tak sem mu začal nadávat do tlustýho čůráka a voni že to maj nahraný že ho urážim, já to mám nahraný taky

-von si začal..takže sme tam na sebe všichni řvali, protože to už sem byl nepříčetnej