skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Zeke-ten šestý: mu to hezky skáče to rytmu bicích
-> David29: Moje mlada tuzerska leta no

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pochopim to na náklaďáku, možná i na tý dodávce... ale na osováku to fakt nechápu
-> MOLSO: Ja vim, ze to neni novinka 

-> David29: No aby mi tam neskakali duchodci

Když ono by to jinak přes ručičku nebylo vidět :-D a bylo to na dalnici :-D
-> Nwkt: vsakletel max 110 

-> castrol: ŠPZ není vidno tak co

-> Nwkt: a este si to aj foti 

-> g.o.o.f.y.3: Víš kolik se má jezdit, ty piráte

Překonal sem magickou hranici 66 666 km na svym Favu :-)
-> afro100: asi ne ked ma v karte David 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty vole, na co tam máš ten pípák při zpátečce? 
Jinak pěkný a zajímavý video...

Jinak pěkný a zajímavý video...
-> Suty: to si ty ? :D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zo zaciatku studena ?ale inac pekne rad si pozriem ako sa chova naprava za jazdy
dokoncil som uspesne moju mesacnu pracu na etapy na spotrebaku
www.bmwklub.sk/bmw5/klima tizacia-do-e34-t45502.html
www.bmwklub.sk/bmw5/klima tizacia-do-e34-t45502.html
-> m8rinek: copak to je za motorku?
-> Jirik_Tuňák: taky mam takovej problem nekdy
asi mame profesionalni deformaci a mame nekde diru

Seskládal po podzimní bouračce motku, plasty svařeny, nový kotouč, zgenerálkované šavle, nový palivový rozvod. Jede to jen ti v zimě bude chtít nový kabátek...
-> castrol: aby sis omylem nesedl na sedadlo spolujezdce
-> castrol: šéf to má v Mondeu, tak jsem si řekl...proč ne?

-> Vojtisek: a naco je taka vychytavka ?
-> osminohej: Favorit

-> Vojtisek: Bavorák?

-> castrol: mňa by bez toho jeblo
-> suri: a to ma prave prestava bavit aby som sa v tom este po kupe babral
-> castrol: hej ale nie pri kúpe , ja aj tak 80% vecí dorobím
to byl zas den, investor mi stál za bagrem skoro celej den....dneska jsem naložil tater co v 1988 tatrovka vyrobila za rok)))
-> suri: na detailoch zalezi 

-> castrol: to sú starosti , prvoradý je stav takéto blbosti sú za deň hotové
-> suri: ked to ma hodiny namiesto otackomeru,nema hmlovky atd....
-> Jirik_Tuňák: vypadáš spíš jak červenáček 

Sice ne dnes, ale včera večer. Někde je hýba. 
Měli jsme 690 gramů poctivých kuřecích marinovaných steaků. Po tepelné úpravě si zachovali svojí velikost. Karolína si oddloubla svoji "dámskou" porci, zbytek jsem sežral já s chlebem.
Kde je chyba? Nemůžu v sobě najít žádnou díru, kterou by to žrádlo ze mě vypadávalo.
Ani raději nevzpomínám na dobu před cca dvěma lety, kdy jsme byli ve Steak housu, kde jsem si dal výýýýýjimečně skvělý 400g hovězí steak, příloha byla naservírována na dvou dodatečných talířích a někde to ve mě zmizelo. Pravda, před ním jsem měl ještě polévku a po večeři zmrzlinový pohár.
Kurva já jsem prase. 

Měli jsme 690 gramů poctivých kuřecích marinovaných steaků. Po tepelné úpravě si zachovali svojí velikost. Karolína si oddloubla svoji "dámskou" porci, zbytek jsem sežral já s chlebem.

-> castrol: záleží čo je socka pre teba , radšej klasiku v top stave po dedovi ako vrak z 200 000km z nefunkčným ničím z tej extra výbavy
-> suri: ale ja uz nechcem socku aby som si tam vsetko dorabal
-> castrol: prosímťa , Jiřík peknú predáva , a kopa ich je , staršie 97 dozadu bez výbavy sa dajú nájsť okolo 25-30tis kč
inak práve tie za 2000€ bývajú často strašné vraky
inak práve tie za 2000€ bývajú často strašné vraky
-> suri: no hej lenze ja za felu nedam 2000e alebo viac
-> castrol: to nepotrebuje údržbu , stačí zánovná felicia po dôchodcovi , vyspraviť pár miest ktoré sú známe že hnijú a potom sa len bežne starať , umývať po zime a voskovať
-> suri: ved vravim lem uz nie je to horsie na udrzbu ako blatnik aspon podla mna
-> castrol: ja mám skúsenosť z výmeny celej bočnice - hrdzavelo to na všetkych spojoch ale bolo to odfláknuté , naopak mi bolo doporučené chlapom meniť celú bočnicu pretože ju naboduješ bodovačkou , spodok sa zatmelí a riadne ošetrí tak je to lepšie ako prehriaty skrúteno navarený lem , navyše lem sa kúpiť nedá len kadejaká čína a pod .
-> suri: tiez som rozmyslal ked to bolo odrezane ci vymenit cele blatniky ale horsia varianta vyhrala a tak sa menil len lem a uz nikdy vias
-> castrol: základ je farba nie ako bežne robia len na holý plech vosk , ja ak budem musieť niekedy robiť lemy tak asi celé blatníky
-> suri: su osetrene zakladom
a dik moooc

-> castrol: už som o tom písal 100x , spodok kde je falc - spoj vnutorný podbeh a lem sa dnes už nezvára - lepí sa na lepidlá akým sa lepia fábie napr. , pri lemoch je problém tá časť čo ide ku svetlu hlavne na kombi - tam dôkladne vyliať špáru voskom a zatrieť tlumexom alebo nejakým voskom na podvozky , zatmeliť spojenie - lem prah - je tam zahnutý plech a nedá sa to vystriekať - zatmelíš kar. tmelom a dierou po zadnom páse vyleješ do plna vosku , samozrejme vystriekať zvnútra , neviem ako máš ošetrené plechy ale všetko má mať základ aj dnu a vosk
-> alpin: beriem na vedomie
este niekto ma nejaku radu ?