-> Syny: Congratulation

a můžu ti furt říkat Vašku nebo se necháš oslovovat Velký Vezíre?
-> minno 26.08.11 12:19:09: Milane,máš pravdu ale mě šlo o to,že drtivá většina aut byla od miminka provozována každodeně a spolu s žádnou či chabou péčí o vůz,notabene o dutiny a spodek,je pouze otázka času,kdy koroze vyleze na povrch. Těch garážovek valem ubývá a takových,které byly ještě za záběhu a poté periodicky 1 za rok či dva důkladně ošetřeny dalším nástřikem spodku a dutin,ty abys hledal s opravdu silnou lucernou. Ale já předtím neměl na mysli to,že se případné vady jako hnilej či bouranej plech nedají opravit. Měl jsem na mysli to,že pokud budem auto už opravovat zasažené korozí,shodneme se na tom,že koroze na autě je jako rakovina v člověku a že jediná správná cesta je nebarvit,nelepit,nekytova
t ale postiženou část vyříznout a nahradit novou. To vše mám za sebou a i při dodržení toho,že budu pracovat jen s čistým a zdravým materiálem a budu používat lepší barvy,ochranné vrstvy atd. SKUTEČNĚ NEMOHU ODPŘÍSÁHNOUT,že i na těchto místech mám vše na 100% a že při sváření v ochranné atmosféře mám vše řádně svařené ale hlavně že tyto místa opět takřka ihned nezačnou korodovat díky velkému teplotnímu rozdílu materiálu a okolního ovzduší (kdo svařoval,tak ví,co vzdušná vlhkost dokáže). Jinak si doufám nemyslíš jako Honza,že jsem se tím,že jsem škodovky pojal už jen coby hobby a občasnou pomocnou ruku,nijak neodrodil škodovkám. To bych tady nestrašil den co den,neradil ostatním,nejezdil nikomu pomáhat se škodovkou do garáže nebo na trasu. Dosud mám škodovky dvě,možná to ač nerad stáhnu na jednu ale to se vracím k tomu předchozímu:stárneme,mění se životní styl,priority,volný čas je vzácnost,technika pokročila a dohromady si za vše vynaložené mohu pořídit vůz novější,bytelnější,prosto
rnější,silnější atd.,nebudu to vypočítávat,protože by to protistrana brala jako vychvalování jisté značky. Mě stačí to,že to navzdory celoročnímu nasazení díky pozinkkastli nebudu muset za pár let lepit jako vlaštovka hnízdo.Co se týče antikoro ošetření škodovek,víme dobře,že je to kus od kusu jiné,další věc je to,jak se o ni kdo potom staral. Pokud totiž ihned po výrobě (a pak každoročně) auto dříve vyrobené dostalo nástřik spodku,dutin a do podběhů plastové vložky,bylo by na tom mnohem lépe,než leckteré novější vozy.
Tuner#2 26.08.11 12:57:24 napsal:
→ minno 26.08.11 12:19:09: To nevysvětlíš, AZNP kvalita
až za hrob a navíc dneska je to nebepečné a cestuje s tím už jen
sebevrah… Tenhle „spolek“ fakt nechápu co tady ještě dělá…

Celkem nic,stačí,když to přelouskáš taky a přestaneš zase ržát jako kůň na Velký Pardubický...