-> Suty: Tohle jsem měl na Dylině, když jsem jezdil s dodávkou. Všechno bylo normální, akorát to dělalo kravál (i když člověk nebrzdil). A jelikož tam většina aut dělalo různý pazvuky a nic se s tim nedělalo, nikdo se nad tim nepozastavil (nejezdil jsem s tim autem jenom já).
Po chvíli se pístek prodřel, brzdovka vychcala a auto přestalo brzdit - zaplaťpánbůh ve vesnici a v místě, kde jsem jel pomalu
-> Suty: já mám 93 a v pojistkovce stačí jen dát relé a vepředu u podběhů budou určitě konektory, stačí jen přivést do pojistkovky signální plus, třeba od parkovaček
18:24:10 26.09.2011
Suty
-> Vojtisek:
jo? To bych to měl bez práce. Co to je nevím atuo přijede zítra :-)
18:20:22 26.09.2011
Vojtisek
-> Suty: jakej máš model? já mám 93 a mám přípravu
18:19:07 26.09.2011
Suty
Ještě budu zapojovat přední mlhovky na Fávo. Zatím to mam takhle - nemají tam být někde pojistky ?. A kolik Ampér ?
-> Tuner#2:
Tak proto jsou na špalíkových brzdách kolejových vozidel litinová brzdová obložení.
17:16:16 26.09.2011
Tuner#2 - zrušená registrace
-> minno 26.09.11 17:13:44: Hele já věřím že pokud v tom jezdí kdo má ruce a nohy a nemá šanci tím pádem poznat nějakou změnu v čase protože se na autě střídá celá rodina, tak to prostě jen méně brzdí, neb moje desky sjeté na plech brzdili lépe než samotná desková směs... Na firemních autech dost často běžná věc...
-> minno: Sem s tím houpl přes obrubník na trávu a co nejdál od aut, na takový věci sem opatrnej! Navíc bylo málo barvy, tak přece ještě nebudu stříkat auta sousedům, když sotva vyjde na to moje
16:39:36 26.09.2011
minno
-> Don_pepe: dúfam že si to mal aspoň oblepené, nie ako jeden týpek u nás na parkovisku pred bytovkou na jar "opravoval" predný blaťák svojho Favorita a len si pridržal noviny pred predným sklom a veselo si striekal. A 40 cm vedľa neho zaparkované druhé auto, a že fúka vietor ho vôbec netrápilo
16:23:23 26.09.2011
Don_pepe
jak se flekuje auto na parkovišti před panelákem...
Jinak včera mimo jiné vynikající zábava - náhrada žmolku po původním majiteli originální kabelovou koncovkou - kabel zoxidovanej až kdoví kam.. Ten, kdo vymyslel pájení musel mít podle mě tři ruce...
Dnes výlet do Brna, odvezt kola, koupit si hot dog za 10 korun a privezt nakou plecharinu :) cestou do prahy sme potkali stepního jezdce z polska, ktery se svym transporterem s privesem nedaval blinkr a kdyz chtel predjizdet tak proste jel bez ohledu na to jesi v levem pruhu nekdo jede nebo ne....
-> Syny: tak jak říká Gryzly. Jsou tam ty plechový vahadla. vačka je tam jen jedna a buď otevře sání, nebo výfuk.
myslím, že u motoru, kterej má blok, válec a hlavu v jednom kusu je rozvod tichým řemínkem mnohem jednodužší než tam vymýšlet uložení dalších hřídelů pro kola...