-> Pavel P..: veru vyhral. Tak teraz sa už len ukáž niekde na nejakej akcii kde budem aj ja

Šikovní už na to určite teraz prídu.

Ak niekto uhádne, tak má odo mňa niekde na najbližšom zraze čokoládu

este, ze nemam koberce 

tak som sa postavil, hned holky ze riso ser na to
a sedeli s nami pro stole aj chlapci s trickami "thor steinar" a aj do jedneho z nich si chlapec dovolil, tak dostal prvu nakladacku...za 10min sa vratil, a zas mi od chrbta dal do hlavy, ale reku baby chcu aby som bol kludny ok, tak zacali ho baby kludnit ze to si nema co dovolovat do ich kamarata sa navazat ktory ho ma pritom na haku...tak ho zas chytil ten isty co predtym a zas dostal na budku
...vratil sa aj treti krat, ze zas ide do mna, ale to som ho uz neriesil a zenske zacali do neho ze nech okamzite prestane...tak a jednu z nich chytil zrazu pod krk...no a uz dostal znova na budku treti krat...zas sa vratil z vonka dnu, a kamaratka ze vypadni uz a facku jej trafil, tak chalan co robi bojove umenie sa postavil a taku bombu mu dal ze porad krvavy nos
ale nestacilo mu tak dosiel este raz, to sa do neho pustili piati chlapci a skoncil dobity jak pes...

vcera bola bitka v podniku
, chlapec dostal na budku a dneska rano vstal a nic si nepamata, no nieje mu super 

bez nez je tazko, ale snou bolo este tazsie 

) a neni do coho pichnut...