skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: jen na jedno mám komponenty

-> Milan 136: doufám že to děláš rovnou na dvě auta?

-> U-Geen: ja mam stredici krouzky v podlozkach ze silonu.
a za chvíli....
zalepit, vykytovat, nastříkat a už to jedeee
zalepit, vykytovat, nastříkat a už to jedeee
Zůstal jsem po práci v práci a začal na tom pracovat.
Napřed takhle
Napřed takhle
-> U-Geen: ani nevim, stejně tim díra do světa udělat nejde :D.
-> m8rinek: nevyslo by lip tam ten stredici krouzek nalisovavat?
-> m8rinek:
tak to asi šáhnu po železu, to se nám na dílně válí po tunách 

-> Bucin: 38mm = 460Kč
-> m8rinek: Co koštuje neobrobený materiál na jeden ks tlustý třeba 3cm
-> m8rinek: Ještě bys tam měl správně raznicí vybouchat TÜV homologaci a název H&R a nebo Eibach 

-> Vojťas: Ne tak docela, já jen lítal...
-> m8rinek: jo tys vyráběl, já si říkal proč to není v nákupu... Nj tak to je pak nahovno práce :/ a ještě se středícím kroužkem, kolik to koštovalo jen tak pro info?
-> Vojťas: drahej materiál, vydělal jsem si celou anabází 100Kč, takže nemá smysl opakovat práci ;).
-> m8rinek: a něco je špatně?
-> krtik: +10mm na středící kroužek ;).
-> m8rinek: 4x130 na 4x130 šířka tušim 2,5...? 

Uzavřel nejhorší obchod všech dob :D, tak podložky už né přátelé :D
-> Stepan FUN: hlavne malo gum ... tohle sou 6x14" a na to doma nic nemam ... leda sundat z gardesa, ale to bych ho musel dat na spalky a kdyz to vemuu kolem a kolem tak jeste vymenit naboje z5 na 4x130 na ty ATS a to jeste ani nevim jestli se me tam budou libit ...
sakra zni to jak kdyz nevim co chci :)
sakra zni to jak kdyz nevim co chci :)
-> Zazaa: Ne že bys měl moc kol... Spíš to vypadá na málo aut. :-D
-> kachník: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: Díky i za ukázku :)
Slušná hniloba,to nemá cenu zachranovat když jde sehnat lepší. Taky zvažuju sehnat na fávo lepší kastli,to dení ježdění se na tom hodně poznamenalo,lemy ko,zadní podběhy,zadní zvony kvetou až po zadní pásy,přední blatníky,prahy,a kdoví co ještě když se do toho začne vrtat,sám to určitě znáš,a kachník taky :)

Slušná hniloba,to nemá cenu zachranovat když jde sehnat lepší. Taky zvažuju sehnat na fávo lepší kastli,to dení ježdění se na tom hodně poznamenalo,lemy ko,zadní podběhy,zadní zvony kvetou až po zadní pásy,přední blatníky,prahy,a kdoví co ještě když se do toho začne vrtat,sám to určitě znáš,a kachník taky :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Trocha plechu, kousek drátu... A jak mi bylo jednou řečeno (když jsem se jal řezat do asi 3 roky starýho auta) - kde karosář nestačí, Apple pak kit natlačí. :-D
Jo jinak - socha moc hezká. :-O Skoro jako jeden žlutej. Proč jsou všechny ty Rapidy tak dobitý???
Jo jinak - socha moc hezká. :-O Skoro jako jeden žlutej. Proč jsou všechny ty Rapidy tak dobitý???
-> doly120 16.01.12 08:11:33: toto je jen část, pak ještě měněná střecha, hnutej sloupek že kolem gumy p.okna vidíš dovnitř a další a další jobovky, nu nic 12 let věrně sloužila, tak se reinkarnuje
-> Milan 136: ok 

-> Tommyk: to už snad koupit nejde. správný je kulatý kovový modrý s číslem, který dal Suri
-> Milan 136 16.01.12 22:03:25: ted myslis ktery?:) nechci koupit nejakou je*ku..
-> Milan 136: tým bolo povestné , človek si už zvykne za tie roky , ja mám origo kovové ukazuje aj funguje zdá sa dobre , akurát spotreba je strašná , zrejme lambda , nemám to kedy napichnúť na kts
-> suri: já jo a vždycky se hádám s technikama, že je úplně k hovnu. že si měří jak chce a oni nevěří

-> Milan 136: to už ani nestretám v dnešnej dobe -> Tommyk: ja nerád robím pokusy na svojom
-> suri: kdybych mel program s kterym jsem kamarad tak by mi to problem nedelalo. ale neboj se, dam si to do kupy.. Jenom sem to proste jeste nikdy na vagu nedelal.. do toho slaba baterka..
ok, diky, takze modry
ok, diky, takze modry
-> suri: hlavně to hubený plastový odhodit s rozběhem co nejdál

-> Tommyk: žlté bola originál výroba , zelené diesel
dnes už sú 1,3 aj 1,6 len modré teda ak beriem originál nový diel nie zapatrošený v sklade . Fungujú rovnako
dnes už sú 1,3 aj 1,6 len modré teda ak beriem originál nový diel nie zapatrošený v sklade . Fungujú rovnako
-> Tommyk: modrý je náhrada žlutýho
-> suri: proč dnes jen modre? jakoze se zluty neda sehnat? prave ze maji v nabidce oboje, tak se ptam.
-> Tommyk: inak neviem prečo sa každý sere do tých nastavení , robili sa iné autá a na felicii sa toho nikdy nechytám kým netreba
-> Tommyk: žlté pôvodne , dnes len modré 6U0-919-501B
zelené je nafta
zelené je nafta
kluci rychlej dotaz.. jakej snímač teploty chladici kapaliny patri do 1.6 felicie? modrej nebo žlutej? ted nevim..
kdyby nekdo vedel cislo dilu, bylo by to idealni. diky
mě odešlo a felina celá v prdeli z toho. na vagu ukazuje pořád 27°. teda při ohřátym motoru, za studena ani nevim. Volnoběh 1500-1100.. Ted sem si to navic rozjebal se zakladnim nastavením (udělal jsem to špatně) a auto vubec nejede..
byl jsem rad že sem vůbec dojel od kámoše domu. Zitra na to po praci vlitnu znova, už vim jak na to..
No co, nesmějte se, já dělal jenom na lepších mašinkách :-D
kdyby nekdo vedel cislo dilu, bylo by to idealni. diky

mě odešlo a felina celá v prdeli z toho. na vagu ukazuje pořád 27°. teda při ohřátym motoru, za studena ani nevim. Volnoběh 1500-1100.. Ted sem si to navic rozjebal se zakladnim nastavením (udělal jsem to špatně) a auto vubec nejede..

No co, nesmějte se, já dělal jenom na lepších mašinkách :-D
-> afro100: to si nemyslím, je to nová výroba, vypadá to jak okopírovanej levnej šunt :D
-> Vojťas: neni to zigul ?
tvarování není úplně shodný, jiná díra na vývodku s lemovaním atd. Viděl to někdo?
Dneska sem přebíral garáž, a zjistil že tam je moc vlhko, tak sem zkonvertoval další sklep na škodovákej a některý díly převezl. Výsledek je tři sady slušnejch tapeců různejch verzí, tři vejfuky od šrotu až po novej origo, čtyři filtrboxy nevim kde se mi tam vzaly :D, a kupa haraburdí co se musí vyházet.
Jo a prozkoumal jsem jednu takovou zajímavost. Ani se tomu snad nedá říkat druhovýroba, hrnec pasující na čtyřoko, bohužel nevím z čeho pochází. Klasika H4, plech slabší, štelování jen pomocí šroubu v plastové kostce, rameček černej.
Jo a prozkoumal jsem jednu takovou zajímavost. Ani se tomu snad nedá říkat druhovýroba, hrnec pasující na čtyřoko, bohužel nevím z čeho pochází. Klasika H4, plech slabší, štelování jen pomocí šroubu v plastové kostce, rameček černej.
sem konecne dovezl lakle kola ... praskova stribrna metla, puvodne sem ji planoval jako podklad, ale asi to spis naboucham na auto jak to je ... teda jestli vymyslim na jaky :)
Přivodil si roztomilou opičku zbytkem Merlotu od Silvestra.

-> myschaak AZNP K.Hora: tak ked sa to spravi poriadne a hlavne na zdravý lem a nie na uz rozpadnuty, tak v tom nevidim problem, ale vo vacsine pripadov sa to robi presne opacne
Lepi plastovy lem uz na rozsypany plechovy.

-> minno: lemy vůbec...beru to když je to na spotřebáka,já teda bych si to na auto nedal....ikdyž na funu je vlastně mám,ale origo

-> myschaak AZNP K.Hora 15.01.12 16:17:15: sused má feldu rovnakej farby, lemy sa zdali byť ešte zdravé, no a ten hňup tam na jeseň namontoval lemy plastové
Asi aby mu také zdravé aj vydržali.
Nič proti plastovým lemom, ale keď ich tam dávať, tak aspoň poriadne prilepiť. A nie ako on ich prinitoval, mezi plastom a plechom fuga, a teraz sa mu tam akurát bude medzi tým zdržovať vlhkosť a soľ.

-> doly120: taktak
-> Tomáššš: vela stastia pri hladani budes ho potrebovat, najst nieco v dnesnej dobe he fuska jedine do fabriky na 3roj smenu

vytvářím tabulky rychlostí pro převodovky felicií
pokud by měl někdo zájem pošlu