skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Gryzly: the best,jako vždy

jinak škoda že tu nemám fotku co jsem dělal nájezdy pro furgona....na štos panelů položený dvě Ička...to byla parádička si tam hezky sednout

jinak škoda že tu nemám fotku co jsem dělal nájezdy pro furgona....na štos panelů položený dvě Ička...to byla parádička si tam hezky sednout
-> palinator:
no kdyz myslis

-> Arnold:
Prosimtě, vždyť mi škodovka ještě ani nemohla stihnout vychladnout, když jsem ji držel jen těsně před červeným polem.
E: původní zátce expanzky - dej jí pánbůh věčnou slávu.. udržela to
Prosimtě, vždyť mi škodovka ještě ani nemohla stihnout vychladnout, když jsem ji držel jen těsně před červeným polem.

E: původní zátce expanzky - dej jí pánbůh věčnou slávu.. udržela to
-> palinator: ti tam muzu neco hodit od nas pokud chces??

-> Arnold:
Teplá fronta.
Teplá fronta.

-> palinator: jak je to mozne??

-> Arnold:
U nás ho fakt vidět nemůžeš.
U nás ho fakt vidět nemůžeš.

-> Gryzly: no tak ja zimu rad nemam obzvlaste kdyz je to mokry a pak je z toho ta nechutna srajda

-> Arnold: Náhodou je to zábava to uklízet.
Když to nemusíš dělat lopatou.
Když to nemusíš dělat lopatou.
-> Gryzly: fuj snih nemuzu ani videt

-> Gryzly: ja nedavno potreboval neco podobneho tak jsem naskladal na sebe na kazdou stranu 5 podlazek ze stavby a z nich jsem taky udelal najezdy :-D
jen se předhánějte
jábych je potřeboval přez celej dvůr abych na to najel 

-> Joki: Aby se to nesložilo, když ty jekly nejsou zavětrovaný.
Krátké.
Původní šikmé jsme taky o délku celého podběhu + zarážku (na foto) nastavovali.
Původní šikmé jsme taky o délku celého podběhu + zarážku (na foto) nastavovali.
-> OndraKrupi: naopak ideální... zkus na krátkej a příkrej vycouvat nebo se sníženym autem najet... žádná prdel to neni.

-> OndraKrupi: na kombika akorát. a na sniženýho kombika pořád krátký
-> Joki: trochu dlouhý ne?
Konečne sa bol vyblázniť s autom na snehu 

Dneska jsem se probral z letargie po včerejším náročném plesu, zjistil jsem, kdo je kdo, co se týče mých plesových aktivit a vytáhl jsem škůdku. Ty letňáky na břečce nejsou nic moc, ale na fotbalovým hřišti byla perfektní zábava. Škoda jen toho teploměru, kterej se statečně držel kousíček od červenýho pole a sahara to nemohla uchladit.

-> Pavel P@nkáč 21.01.12 21:14:41: Kybych sem tohle napsal já, tak už tady bude nějakej místní rádoby estét upozorňovat, že to sem nepatří a patří to do jiné sekce.....není-liž pravda??? 

-> maca: mam tu na prodej combi 99 rok 1,3Mpi, s posilovacem rizeni, ABS, eirbag. modra meteliza 3 dubky na jednom lemu jinak super krasna, pekny interier, je to prestavba do minimalne jete karoserie ve ktere byl motor i prevodovka
-> Tomáš Třeštík: ak su ventily vacsie tak to pojde o cosik lepsie ... teda ,malo by to ist ...
edit.
edit.
Namontoval upravenou hlavu,samozřejmě těsnění šlo taky nové ;-) koho by to zajímalo tak hlava je snížená o 1,2mm,ventilový pružiny malý i velký z Favorita 136 a ventily sací i výfukový z Rapida 136 :-D takovej trochu mix sem zvědav jak to pojede :-))
Konečně sem uklidil garáž (jakš takš), rozhrabal jeden karbec a hrál si s bílou barvou

-> maca: sem ti nabizel svoji nechtel si
pavel pankac ma naprodej taky feldu 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: tak najdou se lidi co ti to daj za směšnou cenu

-> maca: vem i nějakou která bude lehce pokvetlá.. aspoň bude levná a za rok dva jí pošleš dál a pořídíš něco pořádnýho.

-> myschaak AZNP K.Hora: zítra jedu ještě na jednu,tak uvidim...jinak na to seru a koupím osla

-> Mantrabeach: by ste všichni chtěli všechno zadarmo

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: tak ale já nekupuju další kusy pokud sis nevšiml ale koupil sem náhradní kastli na rice
.a ohnilý to zase moc není.pokud vím prodával si tady bílýho se shnilýma lemama a určitě to bylo načatý i u konců prahů jako je ten můj.já ho koupil ale ovšem za luxusní cenu

-> maca: jj,vem něco za pár v plynu a jen jezdi...
-> castrol 20.01.12 23:59:01: ale dalo sa to .....

-> venni: už jsem to zde psal,finance....prostě něco nečekaného
-> maca: Tak kup hnilku, stejnak ti to dýl jak rok nevydrží
-> maca: tak proč jsi na fabii strkal Al kola a kdejaký nárazníky a mračítka?Ale chápu že někomu nevadí střídat auta jak ponožky 
PS:zdraví feldy jsou.Známá koupila před rokem feldu s 22tis km,za pár šušnů.A nedávno jsem viděl další dvě.Jedna za 8tis v top stavu na origo Al a druhá za 17tis a nebyl na ní jedinej puchejř...Po obouch se jen zaprášilo
Chce to mít štěstí.

PS:zdraví feldy jsou.Známá koupila před rokem feldu s 22tis km,za pár šušnů.A nedávno jsem viděl další dvě.Jedna za 8tis v top stavu na origo Al a druhá za 17tis a nebyl na ní jedinej puchejř...Po obouch se jen zaprášilo

-> maca: Jasně, chápu ;).
-> m8rinek: nezlob se,ale na veřejném foru to psát nebudu

-> maca: Je to zajímavé, jak se to někdy semele... Co se stalo?
-> m8rinek: finance...
-> maca: klasika chce to viac fotiek a hladania
-> maca: aha, co Tě vede k pořizování Feldy? Trochu downgrade?
-> m8rinek: ano měl
tvrděj bez koroze a pak v realu odpadávají lemy,5 dveře na které leze jaro a pěkně kvetou.....
-> maca: Neměl jsi náhodou Fabii s batohem?
-> Nwkt: existuje ale jedna ze sta. a né v bazaru, ne u překupníka, ale někoho obyč kdo tomu nerozumí a chce jen novou fabii nebo nejlíp malýho hjundaje.
-> maca: když sem shaněl auta další, tak sem byl k ničemu v praze , v brně, v českej třebovej, na vraclavi, v hrušovej, atd atd... jen projetý prachy a nic z toho...
si nech poslat vic fotek... a vyjmenuj mu mista co cheš vyfotit. mista kde víš že to stojíva za hovno . . . a až pak teprve někam jezdit
-> maca: když sem shaněl auta další, tak sem byl k ničemu v praze , v brně, v českej třebovej, na vraclavi, v hrušovej, atd atd... jen projetý prachy a nic z toho...
si nech poslat vic fotek... a vyjmenuj mu mista co cheš vyfotit. mista kde víš že to stojíva za hovno . . . a až pak teprve někam jezdit
-> maca: Bez koroze neexistuje