-> castrol: myslím že origo budú pevnejšie ale možno sa mýlim -> Matthes, záškodník z TechWebu: taky , pokiaľ je to 1,3 čo od pohľadu je tak to nie je problém dvíhať bez poškodenia prahu , ja som si ich poválal keď bol motor von , tam tie váha pôsobili trošku razantnejšie , což o to , na prahy to nejazdí
-> suri: to budeš mať potom asi skúsenosť s iným typom spínača. U tohto je ten jazýček len ako medziprostriedok spínania, skutočné tlačítko je pod tým plieškom. Pliešok je uložený na voľno, mäkšie dosadanie čapu na kontakt spínača by ničomu nepomohlo.
-> minno: mám skúsenosť že pri takomto hrubom spínaní toho mikrospínača , teda rozpínaní , sa rýchlo odporučí , buď to pierko alebo kontakty , nalepil by som na to aspoň nejakú gumenú lemovku alebo niečo čo zmäkčí to dosadnutie čepu na spínač
-> suri: Nerozumiem. Bez akého dorazu? Všetko je to zladené tak, aby ničomu nič nezavadzalo, neprekážalo a spoľahlivo to dlhodobo fungovalo. A verím, že aj bude, nie je dôvod, aby nie.
-> Tomaso435: no to si děláš prdel.. víš o tom něco více nebo někoho kdo ho zná osobně a pomohl by zněj dostat ty peníze rychleji než moje zdroje ? Jinak adresa na toho zmrda je v tématu co je dole
nemůžu najít to správné téme co tady na to je ale znáte někdo osobně uživatele Venda136 ? je z Prahy 1 Hradčan.Adresu dodám pokud si mi nevyzvedne balík. De o to že mi prodal kotoučový set na feldu na zadek a to co mi přišlo nebyla sada plug play jak inzeroval ale hromada šrotu na vyházení a zbytek na předělání takže sem mu poslal balík zpět a od té doby nereaguje ikdyž na virt chodí. Takže počítám že balík se mi do týdne vrátí zpět.promrdaný už i s poštovným 3 tis takže kdo ho zná a dostane z něj ty peníze nebo ho doštrachá ať si ten podělanej balík vyzvedne dostane odměnu.Více sem nebo SZ. Děkuji konec hlášení :) zastřelit takovýhle lidi..