-> TTomas 06.08.12 11:32:53: Jojo, to dělám taky. My sebereme šišku velkou jak tužková baterie a chlap nebo ženská s obrpsem tam nechají hromadu jako když to tam složila Avie. Kdysivá jsem taky pánovi s vlčákem řekl (poté co se jeho dog vykálel u nás před domem), jestli to hovno hodlá sebrat a nebo zda mu ho mám rozmazat po hubě.
Pytel sice neměl, ale rád jsem mu poskytl svůj.
To samé když jdeme na procházku a zpoza plotu na nás startujou cizí psi a štěkají jak smyslů zbavení. To mi taky vadí, bejt slabší na srdce, tak už mi hrajou tu mojí. Nejlíp když má majitel psa vysokej plot, že bych ho překročil a ani bych neškrt koulema. Dobrman a nebo doga za plotem pak ku klidu nedodá. Takže mnohdy s psicí během procházky kličkujeme z jedné strany ulice na druhou - hodit to na papír, tak je to jak EKG - a vyhejbáme se konfrontaci se záplotníma plemenama.
Nebo psi na volno...., lidi jsou prostě dobytek a čím dál tím bezohlednější vůči sobě.
Samo, že cikloidy není možné paušalizovat, ale u nás je holt štěstí na ty chodníkové interceptory.

Zajímavé, že podél řeky, kde je taky kombo cyklo-chodník, tak tam jsou lidi ohleduplní. Tam je ale cedule - Buďme k sobě ohleduplní. Pro analfabety i vyjádřeno obrázkovým písmem.