-> Joki: Tak pokud jsi ihned po vjezdu do areálu parkoviště pás odepnul, pak jo, asi pomahači přišli na další zlatý důl, pač takhle to dělá spousta lidí. Pokud jsi si ho ale odepnul těsně před parkovacím manévrem, hádal bych se. V pondělí tohle na mě zkoušeli, když jsem přijel na parkoviště, kde nechávám auto, když jdu do školy, všude 20cm sněhu, přijedu, najedu si, odepnu se, a couvám. Sotva jsem zacouval, jeden chlupaté se přikutálel (auto měli cca 30 metrů dál). Že prý 20€ za jízdu bez pásu. Tak mu říkám "To nebyla jízda, nýbrž parkovací manévr, a pás jsem si odepnul z důvodu potřeby pohyblivosti, a nutnosti se naklonit, abych viděl, kam couvám. Když řekl, že mu to je jedno, a že jsem bez pásu jel, tak jsem řekl : Ukažte mi důkaz. Nemáte? Škoda. Hezký den přeji!
Pravda, být tam oba, musel bych zbytečně jet někam někoho zdr*at do kanclu, ale "oslíčka bych netřepal". Hold na SK jsou policajti často naivní, a myslí si, že mu budu solit. Tak šel radši zkásnout BMW, co se o 100m dál točilo přes ručku