skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Stepan FUN: Hele návrh... ty dodáš odbornost a pracovní sílu, přestavíme mojí stodolu a za odměnu tam můžeš jedno nebo dvě auta parkovat 

Dneska jsem dělal trochu "škatulata hejbejte se"... To je tak, když chce člověk zejtra vyjet tím nejzadnějším autem. Ještě že máme tak velkej dvůr. :-D
-> Mr_Kubas: To je úplně něco jinýho než co jsem měl já
To co tam máte namíchaný v jednom předmětu jsme měli asi v 6ti
Jestli máme někde online sylabus netuším, ale s tou mojí dnešní zkouškou se kreje jen bod 10 - regresní metody... tak jako tak, máš tam dobrej mix, zajímavý věci a když jsou takhle na hromadě, tak po tobě ani nikdo nebude chtít podrobnosti... skoro škoda že vám to takhle zahustí.

-> Joki: jo, ta je dobra
-> VeTeV: s bosalem na 105 a favorita, taky žádná sláva, měl jsem špatný kusy, asi na někoho musej zbejt
my brali to levnjěší na zkušenou

my brali to levnjěší na zkušenou

-> spartra: hele je to komplet Bosal a protoze mam takovou ekologickou specialitu s katem jako hovado, tak na to nic neni... takze se muse seckomalicko doupravit :-) ale je me to sumak, nic neni nemozne a vzhledem k tomu ze to auto planuju nechat ve staji jeste tak dva tri rokymax, tak uz to moc nehrotim
-> VeTeV: kupoval jsi taky polskej? maličko jim neseděj úchyty u prostředního.
Ani walker zadní je neměl moc dobrý jenom sem je uříznul, budou se muset převařit
Ani walker zadní je neměl moc dobrý jenom sem je uříznul, budou se muset převařit

tak pri 196tis km bylo nutne vymenit stredak u citrona - ted je na rade predni dil s katem - mam ho porad v garazi, ale dokud to neupadne, tak na to seru .-) Nicméně nemít svářečku, flexu a pevný nervy, tak to tam nedám a i tak je maličko víc skloněnej
-> Mr_Kubas: Aha, tak to tě asi čeká něco jiného než mě, ale tak jako tak vopruz... u nás je to fakt dost suchá matematika... má to svoje výhody i nevýhody 

-> dragon_cb_cz 23.05.13 20:57:49: Neblázni
Tam bych se asi moc dlouho neudržel
Ekonomka v Ústí, obor finanční management 

-> castrol:

-> Placko: dik, moj clovek 

-> castrol: vyzerá to super
super zmena stereotipného vzhľadu Felície

-> andyrs: no to sem si taky myslel a teď to zase chci mít volný radši.hlavně kvůli času
-> cPetan: skusit to mozem
-> Mr_Kubas: Snad nejsi taky u nás na jádře? 

-> castrol: Na pomluvy bych se vyprd a zkusil to. Ten zelenej tam nějak nesedí 

-> dragon_cb_cz: To mě čeká v zimáku a moc se teda netěšim 

-> Arnold:
-> cPetan: to ma tiez dnes napadlo ale zas nechcem aby niekto vravel ze ho kopirujem -> myschaak AZNP K.Hora: nieje to zly napad ale nepude to

Zkoušku z "Aplikovaná ekonometrie a teorie časových řad"... je to ještě horší než to zní, ale je to doma a za A 

-> castrol: to se musí na Pohofestu zapít...já mám kluka a ty máš masku!

-> castrol: Dal bych tam ale ten současnej znak 

-> Mantrabeach: dobrá garáž, ozaj
2 autá zaparkované a na ďaľšom moôžeš makať, ja takú mať hneď by som ju zaplnil autami to si úplne prosí 

Tomas S 23.05.13 13:26:41 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: No ešte pondelok
spraviť skúšku na Elektrotechnickú spôsobilosť – § 21 . Popísať pár
životopisov a hľadať prácu. gratulujem ale pekné časy sa končia
→ Matthes, záškodník z TechWebu: No ešte pondelok
spraviť skúšku na Elektrotechnickú spôsobilosť – § 21 . Popísať pár
životopisov a hľadať prácu. gratulujem ale pekné časy sa končia
Hoši to se ohledí jak všechno 

-> castrol: to rozhodně
hlavně že jsi spokojen ty a dál bych už to neřešil hotovo tečka 

-> Arnold: maska ukaze inac na fotke a v skutocnosti ,ale ja im nazor neberiem a popravde cakal som taketo reakcie, nie kazdemu sa paci to co tebe nam a ostatnym
-> Frank92: nahadzem to do karty

Castrol: dej víc foto

-> castrol: jistě je to jen maska
jako ono spíš asi záleží jak se na to díváš třeba fotka v kartě tvého vozu tak tam to vypadá i lépe než na téhle
ale jak říkám jestli jsi ty spokojen tak je OK a každýmu to může být víš kde
mě osobně se ta maska i líbí nevím je to nezvyk nejspíše 
a hlavně máš to udělaný hezky ne nějaky bastl tak není o čem se bavit
děláš to hlavně pro sebe a ne pro ostatní 

-> Kurier Grobar: -> Shatter: -> Arnold: je to len maska a dole ju mozem dat kedy kolvek
ale ako pise -> Arnold: ten to pochopil

-> castrol: jako nevím k téhle barvě asi se moc nehodí ale jinak je to tvoje tak jak jsi spokojen tak je to OK 

-> castrol: vôbec sa to tam nehodí..
-> matoo:
-> castrol: ale fakt to je hnusné

-> castrol: ale fakt to je hnusné
-> matoo: a to mi vravis az teraz
-> castrol: si si mal kupit polo ked si chcel taku masku
-> darklord: -> matoo: vec pohladu
-> castrol: vobec sa to tam nehodi 

-> castrol: ale pravdu mas, vypada to hnusne
-> OndraKrupi: robim si srandu, ta len tak dole nepojde 

-> castrol: tak dlouho si to chtěl a nakonec nic....

-> Matthes, záškodník z TechWebu: No ešte pondelok spraviť skúšku na Elektrotechnickú spôsobilosť - § 21 . Popísať pár životopisov a hľadať prácu.
-> Tomas S: Toz fajn :-) Co dale bude?
Odmaturované a Zmaturované 

-> m8rinek: bezva je ale už bych tam potřeboval mít prázdno-myšleno od aut
-> Mantrabeach: bezva garáž...
2 dny jsem nechal rapida na dešti na podvalu venku.Nějak jsem se nemohl dokopat k tomu abych ho uklidil....až dneska.
A jako každý rok - jarní únava,nechce se mi dělat...tak počkám co přinese víkend.
Jo a musel jsem teda ještě sundat webery,klapky mi chodili tak na 1/3 a ulomilo se táhlo na akcelerační pumpu.Asi jak jsem to měl pár dní sundaný a přemisťovalo se to po dílně...kurva...
A jako každý rok - jarní únava,nechce se mi dělat...tak počkám co přinese víkend.
Jo a musel jsem teda ještě sundat webery,klapky mi chodili tak na 1/3 a ulomilo se táhlo na akcelerační pumpu.Asi jak jsem to měl pár dní sundaný a přemisťovalo se to po dílně...kurva...