-> jourin: Jj, ukazoval jsem ho ženě ať přijde na to co je na něm divnýho a chvíli jí to trvalo
15:21:32 04.08.2013
jourin
-> J3STER: To neni ital :-) Je to 720 Combi -> dragon_cb_cz: Bohuzel na fotky mam v tomhle pripade opet embargo, ale fotku stovkovyho tachometru do 210 km/h jsem proste musel :D
Já dneska na Volvu přípravu na zimu. Rozebral zadní brzdy, abych zjistil, jak to funguje, stočil na soustruhu orezlej PZ kotouč, aby to nekopalo, seřídil to a konečně ručka ručkuje. Abych mohl dělat hovadiny na sněhu . S 1700kg to bude sranda.
20:53:38 02.08.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Bobesh: Tak to se nemáš, v tomhle vedru... byly ty kočárky aspoň s chladičem posádky?
19:50:47 02.08.2013
Bobesh
Ani mi nemluv,radsi bych v Kozlovne cucal Krakonose. Dovezli jsme z Vidne jety Sestry,doufal jsem,ze domu,navic me berou zada jaxvin... cekame na dalsi a rano busem do K Varu,tam stojej natahany busy a hura do Bordeaux. Zaplatbuh ze pristi weekend uz volno,tyden s klukama.
19:46:33 02.08.2013
-> Bobesh: Co v Solnohradu? Doraž domů, máš to za rohem. Kdy se vracíš?
Do Kozovaz se určitě ještě někdy podívám, moc se mi tam líbilo a kdybychom nespěchali aby jsme ještě stihli kouknout do Lán, tak jsme tam vydrželi ještě tak hodinu tlachat. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Kozovazy jsme byli jeste loni zjara. Osviecym v r.2000 s Karosou. Sorry za znaminka,Salzburckej comp neumi :o]
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Arbeit macht frei, tak makej
22:27:25 01.08.2013
-> dragon_cb_cz: A Lány k tomu. Ale tam to bylo oproti Kozovazům skoro o ničem... A do PL jsem vyrážel ještě o den dřív. Jen nevím, kdo bude třídit ty fotky co jsem aktivně udělal.