-> myschaak AZNP K.Hora: ty jo dobry ani nebyli foto v prubehu tak me to prekvapilo ze mas hotovo (skoro) jak je to velike? na zemi bude jen beton nebo casem neco jineho?
-> krtik: Díky, rozměry stačí. Fotka se klidně nějaká hodí, ale s věrnými barvami - abych to mohl upravit a zkusit vytisknout (v měřítku na model).
21:25:54 03.11.2013
dragon_cb_cz
-> VeTeV: Ale prd... Java není špatná, naopak bych řekl že je hodně dobrá, ale ty knihovny už na můj vkus lepí na sebe moc vrstev abstrakce, takže než tomu člověk trochu přijde na chuť, má pocit, že to absolutně nedává smysl.
21:23:20 03.11.2013
VeTeV
-> Fén: na to jsem přesně narážel - pro mě to byly docela dost kruté dva roky na vejšce, kdy jsem se mnohdy dostával do úzkejch... naštěstí mě vždy zachraňoval kamarád co programuje leta v C#, takže ten se do dle něj zmršeného Cčka dokázal vpravit jen co vypil půl lahve Jamesona a to co já jsem louskal víkend, on rozlouskl za dvě hodiny, ale vždy se slovy, jako že tudle sračku by měli zakázat .-)
21:19:31 03.11.2013
Fén
-> VeTeV: Už to bude nějaký pátek, co se Javu snažím pochopit, ale výsledek se pořád nějak nedostavuje. Už je mi i jasné, proč se PHP nepovažuje za programovací jazyk. :o))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zhruba ve čtvrtek...tedy ve středu světla na výšku je to 249mm a v nejširším bodě na šířku 140mm.
Stačí tak nebo ještě nějaký rozměr potřebuješ?
*edit: a tu fotku taky budeš chtít? Potřebuješ věrné barvy? asi jo že? pokud by ti šlo jen o obrys, tak mohu poskytnout obrázky ze skeneru (když je najdu) a nebo nově oskenovat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Aspoň můžu na rok odjet a nepřeteče.
Stačí vzít za vrchní šteft a odklopit dvířka. Ale stejně asi pro začátek připojím návod.
Dodělal jsem svojí novou poštovní schránku. Původně jsem ji chtěl udělat z motoru, ale řezat blok a hlavu není sranda. Nakonec posloužil velký kus pryže.
-> Kilián: Jj, to je normální barva sklíčka tý kontrolky, nesvítí... shodou okolností před X lety na místě kde jsem tohle fotil jsem to taky docela smažil a pak mi na volnoběh svítilo, takže jsem měnil čidlo atd a zdálo se že to pomohlo, ale od tý doby nebyla příležitost to ověřit za podobných podmínek - tak jsem to včera otestoval a ani neprobliklo Přeci jen držet kilo cca 50km prakticky pořád pod plným kotlem se mi často nepodaří...
13:26:12 03.11.2013
Radek Retro eLeSo
venku hnusně tak skládám doma co se dá a čistim ostatní věci
-> dragon_cb_cz: jo, pravda no... ale dneska mě od toho naštěstí ochránilo nemožnost se vzdáleně kamkoliv připojit a neustálé hláškz o tom, že se mě nepodařilo idenfifikovat, ptaní se na heslo kamkoliv stále dokola :-)
A že mě už od 8 od rána volaj, že by potřebovali upravit tydle data a tamty data, než se odešlou faktury do tiskárny a nebo je zpracujeme do elektronických pdf sraček..holt jistá skupinka ksichtů se zpracuje zejtra ráno, taky se to neposere :-) nasrat, tak blbej abych jel do práce v neděli ještě nejsem
-> VeTeV: Zobecni to - přijdeš si jako kretén když celou sobotu pracuješ....
09:38:26 03.11.2013
VeTeV
-> Fén: ty vole se nekdo má :-) i když to uzený mě teda nějak nezajímá... si už přijdu jak ktretén, když se celou sobotu hrabu v PL/SQL
00:03:12 03.11.2013
Fén
Čerstvě upečený chleba s uzeným masem. Poté noční procházka spojená s pozorováním oblohy a padajících hvězd... Po dlouhé době perfektně strávený den. :o)
21:50:58 02.11.2013
dragon_cb_cz
-> Tomáššš: No je to někde okolo výrobcem deklarované maximálky, ono s tím krátkým 4q už je to dost randál... a co s mazáním?
Tak jsem vyměnil tuzing za originál a trochu dobového tuningu, opravil nějaký nedostatky a stihnul u toho i zmoknout... a taky jsem zprovoznil kartu auta.
Dnes som si ulovyl v nádrži traktora kus gumi.Bolo to už nutné pozrieť lebo včera mi to dvakrát zdochlo.Najprv som si pohladal nejakú varešku,premiešal naftu a odplávalo to od kohútika,potom som celé odvzdušnil a pokračoval v práci,ale podruhý krát sa mi už nechcelo.
-> Arnold: Ale jo, proti tomu co nám dodávali dřív tak Lindab super, minimálně na práci (na výdrž nevim), se slabym plechem se líp dělá, každá součást má vlastní těsnění... Takže si spiro jednoduše nařežeš, v pohodě protexuješ a nic nedotěsňuješ...
22:41:10 31.10.2013
saskyn2
-> Arnold: Teda já mam o slušné práci úplně jiné představy, nedávno jsme tam byli opravovat pec v lakovně(teda já byl spíš řidič kamaráda co se ožral když držel pohotovost) a pobíhaly tam nějaký černý huby a vypadalo že makaj jak fretky, navíc za tu půlhodinu mi z toho smradu tam bylo na blití, tam bych nedělal ani za 200tis. čistýho měsíčně