skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> dragon_cb_cz: mne sa to stalo raz na jednom zraze ,chalani m vraveli čo šli zamnou že mi tečie voda ,že asi varím ale teplota bola ok,pozriem pod kapotu a benzín veselo tiekol po rozhoručenom motore,vtedy som mal velké šťastie
Vyměnil jsem v GLSe víko karburátoru - zjevně ve správný čas, protože při sundavání toho starého jsem byl poněkud nepříjemně překvapen tímhle. Každopádně výrazné pozitivní výsledky výměna nepřinesla - no alespoň (snad) nevyhořím 

-> johaning 01.12.13 22:24:41: pekny zimaky
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Přiložíš vlhčí dřevo švestky nebo jalovec, větvičku jalovce, někdo dává kupované štěpky atd. Pokud je chceš jak jsou v obchodě, tak jen udržuješ v ohništi uhlíky a trvalou nižší teplotu kolem 60.
Uzené maso a slaninu dělám bez toho, ale u klobásek to dostane jiný rozměr tohle zadýmení
Uzené maso a slaninu dělám bez toho, ale u klobásek to dostane jiný rozměr tohle zadýmení

-> johaning 01.12.13 22:24:41: no prokouklo to tondovi,pokličky nějaký bude mít??
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Prilozis uhli do ohne.
-> P@nis 01.12.13 07:49:08: no jasne, ostravske, to musi byt cierne, to ten smog
ale fakt ma zaujima ten postup, ako sa to udi tak do cierna?

ale fakt ma zaujima ten postup, ako sa to udi tak do cierna?
-> castrol: Ono se dává králíčí a vepřové 1:2. Obojí se musí naložit (sůl česnek) z králíčího se udělá prát, který se okoření a pak se přidá hruběji namleté vepřové a nakonec se dochutí podle lbosti. Samozřejmě se nemusí takhle douzovat a pak by nebyly tak tmavé.
Ale všem známým chutnají a už mi nezbýva ani půlka a to jsem je chtěl na Vánoce a Nový rok nechat "vysušit"
Ale všem známým chutnají a už mi nezbýva ani půlka a to jsem je chtěl na Vánoce a Nový rok nechat "vysušit"

-> P@nis: a niesu take tuhsie? predsa zajacie maso je take netucne
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Na fotce jsou o něco tmavší, ale měly by se podobat Ostravským klobásam. Chuťově paráda, až si říkám jestli nepřestanu jíst ty kupované
www.reznik.eu/reznik/.../ 53-Ostravska-klobasa-4kg

www.reznik.eu/reznik/.../ 53-Ostravska-klobasa-4kg
-> P@nis 30.11.13 18:59:57: je to len klam fotky, alebo su fakt tak cierne? To tak ma byt?
ptáci:-)
nejdřív na dílnu poladit koně aby neprděly do vody, a pak do loděnic dolaminovat blatník a nárazníku kus chybí+je přeraženej.
Kdyby někdo měl navíc paláckej chladič...hodil by se.V kvintu za alu budou chtít asi balík,co....
nejdřív na dílnu poladit koně aby neprděly do vody, a pak do loděnic dolaminovat blatník a nárazníku kus chybí+je přeraženej.
Kdyby někdo měl navíc paláckej chladič...hodil by se.V kvintu za alu budou chtít asi balík,co....
-> myschaak AZNP K.Hora: Jenže pak to mělo sotva 2 metráky, co?

-> Eidy: ale nevzali mu to,prej z toho musí ulámat ten laminát

-> Bery: Vezl jsi na vrakáč nebo kam? 

rozebráno,odvezeno,opravov
at se začne až později.Zima je dlouhá:-)
Králíčci ve střívkách
Byl to sice se štefty krapet "voser" ale svody jsou tam
Stejně tak i pásy od Eidy-ho

dokončil výměnu převodovky kterou sem začal minulý úterý

Sme se divili proc se ridicovi kejve zidle :-D
-> buran 25.11.13 18:52:23: plachtu pod auto
z hliny jde strašna vlhkost a kyselost....

-> Tommyk 24.11.13 18:44:25: ja jsem předelal novou na starou a na STK a nikde nebyl nikdy problem... asi by to čekali obracene :))
mam za sebou 11 hodin na nohou... přijel jsem na oslavu konce roku z druhé práce a bylo mi oznámeno že se shodli a budu dělat DJ(winamp)... řekli zapoj si to a pusť tam něco. než jsem přišel na to co uspokojí 150 lidi tak to chvíli trvalo... masakr v živote jsem to nedělal :-D podle ohlasů to dopadlo docela dobře a byl jsem pochválen vedením... za to si tak něco koupím :-D
Vršek. Osazeno a oživeno.
Automatický střídání vlaků na klubový kolejiště H0. Střídání na 4 kolejích s možností průjezdu po kterýkoliv koleji a možností hrábnout do řízení ručně. Po ručním hrábnutí se vše vrátí tam kde to skončilo a zařízení si pokračuje nerušeně dál v činosti.
Automatický střídání vlaků na klubový kolejiště H0. Střídání na 4 kolejích s možností průjezdu po kterýkoliv koleji a možností hrábnout do řízení ručně. Po ručním hrábnutí se vše vrátí tam kde to skončilo a zařízení si pokračuje nerušeně dál v činosti.
konecne si spravil v garazi poriadny regal a policky :)
-> myschaak AZNP K.Hora: hlavně tam nejezdi,akorát bys byl nasranej

-> myschaak AZNP K.Hora 29.11.13 17:16:12: jo geometrii dělá myslím jeho kolega a dělá i škodovky takže dobrý
-> šadesa: nebyl jsem u něho,jen vim že tam něco je...snad dělá i geometrii
-> šadesa: jasný...tam nahoře pod tím jak prodává vrabčák baterky jo?
-> myschaak AZNP K.Hora 29.11.13 17:09:05: já vím dělal jsem si srandu
já totiž jezdím k mackoj

-> šadesa: myslí mě,jsem taky z kaňku
-> dragon_cb_cz: může bejt...akorát na liťáky jsem zatím krátkej....až časem obnovim vybavení pneuservisu
-> myschaak AZNP K.Hora: Takže až budu potřebovat vyvážit kola a nebudu mít prachy, tak sjedu na Kaňk a platba v naturáliích? 

Ja konecne dnes prezul na zimaky
dlouho jsem nestahoval fotky....takže stop v dílně již hotov
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Můj děda z matčiny strany udil ušáky s velkou oblibou.. ale ten složitej postup, aby se jedno sousto nežvýkalo celý odpoledne, si bohužel nepamatuju..
-> P@nis: genocida!!!! teda, kralikocida!!!! Tak ma napadlo, ked tak pekne visia, neskusal niekto kralika udit?
-> suri: lepsie raz vidiet ako sto krat pocut, dojdi na navstevu a predvediem
-> castrol 28.11.13 21:58:48: a koľko áut to má?
Nejak neverím veci čo v inom aute má dve tri riadiace jednotky , ostrekovače , náklonové čidlá , smerové , výškové aj približovacie nastavenie , prispôsobenú parabolu a sklo , že sa dá rovnaký výsledok dosiahnuť s tým že natvrdo našroubujem výbojku do halogenového parabolového svetla z lomeným sklom ...
Nejak neverím veci čo v inom aute má dve tri riadiace jednotky , ostrekovače , náklonové čidlá , smerové , výškové aj približovacie nastavenie , prispôsobenú parabolu a sklo , že sa dá rovnaký výsledok dosiahnuť s tým že natvrdo našroubujem výbojku do halogenového parabolového svetla z lomeným sklom ...
-> suri: ako som tu uz x krat pisal niekorkokrat skontrolovane aby to nikoho neosvetlovalo
-> U-Geen 28.11.13 21:54:18: musím zaklepať tu tiež , ale stále sa to dá stretnúť , často také že ľavé svieti do neba , pravé do zeme ale hlavne namodro :D
-> suri: jj.. ale u nas to nejak vymizelo mi prijde.